Α1 Αργολίδας: Έπεσε πάνω στον Μουράτη ο Ατρόμητος Παναριτίου και έχασε απο τις Σπέτσες

0
1204

 

Μαγική εικόνα το σκορ στο γήπεδο Παναριτίου, όπου ο Ατρόμητος υποχρεώθηκε στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, αυτή την φορά απο την ομάδα των Σπετσών, με 2-0.

 

Ο Ατρόμητος ήταν κυρίαρχος απο την αρχή ως το τέλος, είχε αρκετές ευκαιρίες, ο τερματοφύλακας Μουράτης των φιλοξενουμένων όμως δεν νικήθηκε ούτε με πέναλτι και έτσι οι Σπέτσες πέτυχαν την πρώτη τους νίκλη για φέτος.

Με αρκετούς νέους παίκτες και οι δύο ομάδες- πολύ περισσότερο οι Σπέτσες που χρησιμοποίησαν 8 γεννημένους απο το 2003 έως το 2005.

Ο Ατρόμητος πίεσε με πολλές πλαγιοκοπήσεις, έβγαλε τετατετ με τον Ηλια Γκολέμη, τον Κοσμά τον Χροινόπουλο, τον Παπασαράντο. Όλοι αυτοί όμως δεν μπόρεσαν αν νικήσουν τον Μουράτη.

Αποκορύφωμα το 70’ όταν ο Παπασαράτος κτύπησε πέναλτι, με τον Μουράτη να αποκρούει και πάλι.

Οι Σπέτσες αγωνιζόμενες κλειστά στάθηκαν τυχερές και στο ότι με δύο αντεπιθέσεις προηγήθηκαν 2-0. Η μια στο 35’ όταν κέρδισαν φάουλ το κτύπησε ο Βιγκλιάρης και ο Λαζάρου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η δεύτερη στο 60’ με τον Βασιλείου.

Στο τέλος είχαν δε, και δυο εξαιρετικές ευκαιρίες με Παρεμουτζιάν και Ν.Βελιώτη να διευρύνουν το σκορ εκμεταλλευόμενοι τους κενούς χώρους που άφηναν οι γηπεδούχοι στην προσπάθειά τους να σκοράρουν.

 

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Αν.Καραμάνος) Μπελεσάκος- Γκρίτζαλης (65’ Μάνα), Τζαμίδης, Μανός, Πίτρης- Παπαϊωάννου, Σαρακινιώτης, Μαλούτα (46’ Πάνος), Χρονόπουλος- Καλυβάς (46΄ Κοσμάς), Η.Γκολέμης (46’ Παπασαράντος).

ΣΠΕΤΣΕΣ (Δ.Μπατάκος): Μουράτης- Θυμαράς, Λαζάρου, Βιγκλιάρης, Τσούνη- Βελιώτης Χρ. (78’ Παρεμουτζιάν Χ), Ούκα (72’ Μπίτρι), Ιωσηφίδης, Ρούσσος (59’ Βελιώτης Ν.), Βασιλείου, Μπαλτάς (90’ Μώρος).