Α1 Αργολίδας: Η Κορωνίδα Κοιλάδας συμπαρίσταται στην μικρή Μιχαέλα

0
401

 

Η Μιχαέλα, μαζί με τους γονείς της, είχαν πάει στο χωριό της γιαγιάς της στην Κοιλάδα, για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

 

Το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, στο χωριό Κολιάκι, ο πατέρας (και οδηγός του αυτοκινήτου) αποφάσισε να κάνει στάση σε ένα φούρνο,έστριψε και ενα φορτηγό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα εμβόλισε το αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 51 ετών σύζυγός του και η κορούλα τους να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Η Μιχαέλα κατάγεται από την Κοιλάδα και έτσι η ποδοσφαιρική ομάδα δεν έμεινε ασυγκίνητη και στον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα της Κορωνίδας με τον Αργοναύτη Νέας Κίου (Κυριακή 3μμ ) θα υπάρχει στην είσοδο ειδικός κουμπαράς για την ενίσχυση του μικρού κοριτσιού για την νοσηλεία του.

 

Η ανακοίνωση της Κορωνίδας:

Η Κορωνίδα Κοιλάδας συμπαραστέκεται στην οδύνη της οικογένειας Ντουνέτα και με αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς, πήρε την πρωτοβουλία για την οικονομική της ενίσχυση. Η μικρή Μιχαέλα βιώνει την τραγική απώλεια της μητέρας της απο το τροχαίο και παράλληλα την οικονομική δυσπραγία ώστε να ανταποκριθεί στα έξοδα νησηλείας για την αποκατάσταση της υγείας της.
Θεωρούμε πως το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε αυτή τη στιγμή στη μικρή Μιχαέλα, είναι να ενισχύσει ηθικά και οικονομικά τον αγώνα της για τη ζωή.
Για τη στήριξη από όλους μας λοιπόν, θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς στις κερκίδες του γηπέδου Κοιλάδας και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα κατατεθούν στον λογαριασμό της οικογένειας”.