Χάντμπολ: Παρουσίασε επίσημα τον Γ.Χαλκίδη ο Διομήδης Άργους

0
577

 

Σήμερα το απόγευμα παρουσίασε η ομάδα του Διομήδη τον νέο της προπονητή, Γιώργο Χαλκίδη.

 

Αρχικά ο πρόεδρoς, καλωσόρισε τον νέο προπονητή και στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, Δημ.Καμπόσο.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος: Καλωσορίζω κι εγώ τον νέο μας προπονητή, έναν άνθρωπο που κοσμεί το χάντμπολ. Ο Διομήδης είναι μια μεγάλη ομάδα, τελευταία το έχει χάσει αυτό, κάτι στο οποίο συντρέχουν πολλοί λόγοι….

Ο Διομήδης είναι μια ομάδα που έχει λαμπρύνει την πόλη και θα ήταν απρέπεια απο τον Δήμο να μην σταθεί στο πλευρό του ηθικά και υλικά. Οταν λέμε υλικά εννοούμε να ψάξουμε να βρούμε ανθρώπους να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια. Εγώ θα είμαι δίπλα του όσο είμαι δήμαρχος.

Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός! Η μετριότητα δεν μας αρμόζει, ούτε σε μένα, ούτε στον Διομήδη, στον Χαλκίδη, στον πρόεδρο. Στόχος είναι η πρώτη 3αδα και γιατί να μην πάμε ξανά στην κορυφή.

Θέλω να δώ το μάτι των αθλητών να γυαλίζει, γιατί αν δεν γίνει αυτό θα φεύγουν απο το γήγπεδο όπως προχθές!»

Τέλος, ο Γιώργος Χαλκίδης δήλωσε: Ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση που μου έγινε αρχικά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας που μου εμπιστεύθηκαν οι άνθρωποι του Διομήδη. Με έπεισαν οτι θέλουν ο Διομήδης να γίνει όπως παλιά, τότε που τον έβλεπα κι εγώ και ξεχώριζε για το πάθος του. Είναι μια ομάδα που πρέπει να παλεύει και να ματώνουν για να μας κερδίσουν…»

 

Κώστας και Γιώργος Χαλκίδης. Δυό αδέρφια ένας στόχος.

Ο ένας φύλακας-άγγελος της εστίας του Διομήδη. Πριν από 15 περίπου χρόνια ο Κώστας Χαλκίδης, υπερασπιζόταν την εστία των Λύκων. Αγάπησε το Διομήδη και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο και ξέρει να διακρίνει αυτόν που προσφέρει. Το πάθος και το πείσμα με το οποίο αγωνιζόταν τον έβαλε στην καρδιά των φιλάθλων που τον θεωρούσαν και τον θεωρούν ακόμα έναν δικό τους άνθρωπο.
Ο Γιώργος έφτασε μια ανάσα πριν φορέσει και αυτός τη φανέλα με το Λύκο αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια. Να γίνει και αυτός φύλακας-άγγελος αλλά από διαφορετικό πόστο. Να ηγηθεί, καθοδηγήσει και κατευθύνει τους Λύκους 15 χρόνια μετά τον Κώστα, αλλά με τον ίδιο ακριβώς στόχο. Ο Διομήδης να είναι πάντα ψηλά.

Αναφέρεται λοιπόν, στην ισοσελίδα του Διομήδη: Σκεφτήκαμε τί το καλύτερο από το να δώσει τη σκυτάλη ο ένας αδερφός στον άλλο. Να είναι ο Κώστας αυτός που θα τον καλωσορίσει πρώτος κοντά μας.

Ο δικός σου και δικός μας Κώστας με μεγάλη προθυμία και χαρά σου στέλνει το μήνυμά του πριν από την επίσημη παρουσίαση:
«Στο άκουσμα και μόνο ότι ο Διομήδης έκανε πρόταση να αναλάβει τα ηνία του ο Γιώργος, η χαρά μου ήταν μεγάλη. Ήταν μεγάλη γιατί επί έξι συναπτά έτη φόρεσα και εγώ αυτή τη φανέλα, αυτής της μεγάλης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Ήταν μεγάλη γιατί εκεί έκανα αδερφικούς φίλους, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και γεύτηκα λύπες και χαρές. Στις συζητήσεις μας λοιπόν πάντα του έλεγα πόσο μεγάλος σύλλογος είναι.
Καλώς ήρθες Bro στην “αγέλη” και σου εύχομαι να μεγαλουργήσεις και θα μεγαλουργήσεις γιατί είσαι φοβερός πεισματάρης σε θέματα δουλειάς, ξέρω πόσο σου αρέσει αυτό που κάνεις και πόσο ψηλά βάζεις πάντα τον πήχη στην ζωή σου. Άλλωστε δεν θα ξεχάσω την απάντηση που δίνεις στην ερώτηση ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας σου. Δουλειά, δουλειά και δουλειά.
Καλή αρχή Βουνό!!!»