Γ’ Εθνική: Επέστρεψε στην κορυφή το Ναύπλιο 2017 μετά το 3-0 στο Γύθειο

0
1479

 

Επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας το Ναύπλιο 2017, μετά την σπουδαία του νίκη στο Γύθειο με 3-0, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις δύο συνεχόμενες ήττες απο Σπάρτη και Βλαχιώτη.

 

Θα έλεγε κανείς ότι η δυσκολία της ομάδας του Ναυπλίου ήταν μόνο μέχρι το 23’ όταν και άνοιξε το σκορ.

Με το σκορ αυτό έκλεισε το ημίχρονο και με καλύτερη ψυχολογία πλέον στο δεύτερο μέρος διαχειρίσθηκε το σκορ. Έδωσε χώρο στον αντίπαλο και έβγαινε συχνά-πυκνά στις αντεπιθέσεις.

Με τον τρόπο αυτό πέτυχε άλλα δύο γκολ , ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο.

Απο την άλλη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, απο ενα σημείο και μετά είχαν την κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία. Επιχείρησαν κάποια σουτ, αλλά ο Σκαφίδας όποτε χρειάσθηκε ήταν αποτελεσματικός.

 

Στο 23’ απο μπαλιά του Καζάκου στον κενό χώρο, έφυγε ο Καλλιμάνης και πέτυχε το 0-1.

Στο 75’ ο Καζάκος έφυγε στην κόντρα, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 93’ νέα αντεπίθεση, με τον Τριανταφύλλου απο αριστερά να γυρίζει στην περιοχή, όπου μόνος ο Μακαρατζής πέτυχε το 0-3.

Με τον τρόπο που επιτεύχθηκαν τα γκολ, βγήκαν κι άλλες φορές οι τρείς επιθετικοί του Ναυπλίου στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν ευστόχησαν.

 

Στα αξιοσημείωτα η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Καλλιμάνη στο 78’ κατά την διάρκεια αναταραχής που προκλήθηκε απο την αποβολή παίκτη της γηπεδούχου (Μπερδούσης), ο οποίος δεν αποχωρούσε!

 

Πανγυθεατικός ΓΣ (Αργ.Κατσίχτης): Μπαμπούνης, Μπουρελάκος, Γιαταγανάκης, Μπάλας, Λούζης, Καρνιάτης, Παναγόπουλος, Ζιβάνοβιτς, Μπουτσικάρης, Ντιόγκο, Μπαρόνε.

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Αλ.Μαντζούνης): Σκαφίδας- Λέρμας (Διαμαντής), Μπούκουρης, Χ.Καπλατζής, Διαμαντής- Μεγαρίτης, Μουσταφά, Π.Καπλατζής- Κοτσοβός (Μπεντούλη), Καλλιμάνης, Καζάκος (Μακαρατζής).