Γ’ Εθνική: Από σήμερα στον Πύργο η Ερμιονίδα

0
385

 

Από σήμερα θα αναχωρήσει για τον Πύργο η αποστολή της Ένωσης Ερμιονίδας, όπου και θα διανυκτευσει ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανηλειακό.

 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή και υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για ένα καλό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσης της διοίκησης: “Ο καιρός αναμένεται καλός για όλους όσους θελήσουν να ταξιδέψουν αύριο στον Πύργο να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχει η γιορτή της Ελιάς στο Κρανίδι που μας περιμένει. Να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο”.

Πανηλειακός: Κάλεσμα ενόψει Ερμιονίδας

Τη δύσκολη φετινή προσπάθεια του συνεχίζει ο Πανηλειακός, που ως τώρα αποτελεί και ευχάριστη έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς τις αντιξοότητες που υπήρχαν αλλά και που συνεχίζουν.  Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και γενικός αρχηγός,Παναγιώτης Παναγούτσος σε δήλωση του ανέφερε: “Όπως έχω αναφέρει και σε άλλη δημόσια τοποθέτηση, ο πρώτος και βασικός στόχος είναι η ομάδα να μείνει ζωντανή, να συνεχίσει να υπάρχει και να αγωνίζεται! Έτσι ξεκινήσαμε, με αυτό τον στόχο πρώτα από όλα, και μετά να παλέψουμε και για την παραμονή στην κατηγορία. Το φετινό εγχείρημα ξεκίνησε από δύο μόνο ανθρώπους, τον Γιώργο Μώρο και τον Κώστα Λούσκο. Που στην αρχή ειδικά, λίγοι το πίστεψαν και στη συνέχεια κάποια παιδιά που προερχόμαστε από τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας, αποφασίσαμε όλοι μαζί να δώσουμε όσο μπορούσαμε το … “φιλί της ζωής” στον ιστορικό Πανηλειακό μας!

Στο μεταξύ, είχαμε και ανακοίνωση της διοίκησης και των επιτροπών: “Ο Α.Ο. Πανηλειακός, έπειτα από εσωτερικές διεργασίες που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα διοικητική σύνθεση της ομάδας, καθώς και την αναλυτική σύνθεση των οργανωτικών επιτροπών για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020. Αναλυτικά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηλειακού απαρτίζεται από:

Πρόεδρος: Χρήστος Χίτος. Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Νικολούλιας. Γραμματέας: Δημήτρης Τσαντίλης. Μέλη: Αντώνης Κανελλόπουλος, Σοφία Κατσιροπούλου

Όλοι στις τάξεις της ομάδας του Πύργου ζητούν και μεγαλύτερη στήριξη από το φίλαθλο κοινό, δίνοντας υπόσχεση πως θα συνεχιστεί η θέληση, η αγάπη και το μεράκι με το οποίο δουλεύουν. Απών απο τον αγώνα με την Ερμιονίδα θα είναι ο Σταύρος Δαλαβούρας που ταλαιπωρούμενος από το πρόβλημα κολικού νεφρού από τις αρχές του Οκτωβρίου, προέβη σε λιθοτριψία, και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Ρούνης που θα ενσωματωθεί από τον επόμενο μήνα. Αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο Νικολόπουλος που προέρχεται από τη διάσειση στο ματς με τα Βραχνέικα.