Γ’ Εθνική: Παρουσιάσθηκε επίσημα ο Νίκος Καρούλιας απο τον Παναργειακό …(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

0
833

 

Παρουσιάσθηκε σήμερα το μεσημέρι, από τον πρόεδρο του Παναργειακού Σταύρο Τσιόδρα, ο νέος του προπονητής Νίκος Καρούλιας.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ο γιός του προέδρου, Θανάσης Τσιόδρας άνοιξε την παρουσίαση, καλωσορίζοντας τον Ν.Καρούλια αναφέροντας: Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μάς, για μένα, η σημερινή, αφού εγώ ήμουν μικρός όταν ήταν πάλι προπονητής στην ομάδα ο Νίκος και τώρα δέχθηκε να μας βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε φέτος.

Ζητώ απο τον κόσμο του Άργους να έρθει στο γήπεδο, να βοηθήσει, να συμπαρασταθεί. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά».

Ο πρόεδρος Σταύρος Τσιόδρας τόνισε: «Ο παλιός πρόεδρος της ομάδας, ήρθε χθές βράδυ απο τον Καναδά, για να καλωσορίσω τον πολύ καλό φίλο και παλιό συνεργάτη Νίκο Καρούλια. Πριν 25 περίπου χρόνια ήμασταν πάλι μαζί στον Παναργειακό. Ο Νίκος αγάπησε το Άργος, εμάς όλους, πέτυχε με την ομάδα και πιστεύω πως θα κάνει το ίδιο. Ζητούμε απο τον κόσμο να ακολουθήσει και να γεμίσει την Κυριακή το γήπεδο.»


Τέλος, τον λόγο πήρε ο Ν.Καρούλιας, ο οποίος μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:

Ευχαριστώ για τηντιμή που έκανε ένας παλιός φίλος, ο Σταύρος Τσιόδρας. Δεν είχα σκοπό να εργασθώ σε ομάδα παρά τις κρούσεις που μου είχαν γίνει και ιδιαίτερα σε τόσο χαμηλή κατηγορία. Είπα όμως το ναι, λόγω συνεισθηματικού δεσίματος, ήταν η πρώτη ομάδα που ανέλαβα, πήγαμε καλά, έκανα φίλους εδώ, αγάπησα την πόλη και με αγάπησε η πόλη. Ελπίζω να κάνω περισσότερους φίλους.

Η ομάδα είναι σε άσχημη κατάσταση, αφου δεν έγινε προετοιμασία.Παρόλα αυτά πιστεύω πως δεν αξίζει να είναι τόσο χαμηλά. Θα χρειάζονταν κάποιοι έμπειροι παίκτες, αλλά και έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την επαναφορά. Πιστεύω γρήγορα θα έρθουν οι επιτυχίες, αν και χρειάζεται λίγος χρόνος επειδή ζητάω πιεστικά πράγματα, που όμως μπορούν οι παίκτες μας να τα κάνουν.

Στην ομάδα είναι 13-14 παιδιά απο το Άργος , αυτό μου αρέσει και είναι ο βασικός λόγος που είπα το «ναι». Ήρθα με μεγάλη όρεξη και διάθεση να προσφέρω…»