Γ’ Εθνική: Αύριο αναμένεται στο Άργος ο Νίκος Καρούλιας

0
581

 

Αύριο Πέμπτη, αναμένεται στο Άργος ο Νίκος Καρούλιας, για να αναλάβει επισήμως τις τύχες του Παναργειακού για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Ο γνωστός προπονητής, λόγω άλλων υποχρεώσεών του, είχε ενημερώσει πως απο την Πέμπτη θα μπορούσε να αναλάβει την ομάδα, οπότε οι προπονήσεις συνεχίζονται υπο την ευθύνη του Γιώργου Διαμαντή, στο γήπεδο Σκαφιδακίου.

Πάντως, σύμφωνα με τα δεδομένα, δεν προβλέπεται καμία προσθήκη της τελευταίας ώρας, ούτε και αποχώρηση, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα πάει με το υπάρχον ρόστερ έως τον Ιανουάριο.

Την Κυριακή ο Παναργειακός έχει πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς υποδέχεται τον ιδιαίτερα φιλόδοξο Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος πραγματοποίησε χθές τρείς ακόμη σημαντικές προσθήκες (Νικλητσιώτης, Σιαλμάς, Διαμαντής), στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την πρώτη θέση και την άνοδο στην Football league 2. Να θυμίσουμε πως στην ομάδα της Λακωνίας είναι προπονητής ο Γ.Κούτσης και αγωνίζονται οι Μπριλάκης, Πούτσης, Πονηρός.

 

Οσο για τον Παναργειακό, θα έχει να αντιμετωπίσει και δύο σοβαρές απουσίες, των Εμέκα και Φλεβάρη Χρ., οι οποίοι αποβλήθηκαν στο προηγούμενο παιγνίδι.