Α2 Αργολίδας: Εύκολα η Λυρκεία 4-0 τον Αργέα

0
560

 

Ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα της Λυρκείας, με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Αργέα, πετυχαίνοντας το 2 στα 2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και για τον 2ο όμιλο.

 

Στο 2 μετά από ωραία προσπάθεια από τα δεξιά του Παν. Καννελόπουλου κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Σωτήρης Παπαγεωργόπουλος και έκανε το 1-0.

Στο 8’ από αριστερά ο Αργυράκης πλασάρει και το σκορ 2-0.

Συνέχεια πήρε στο 20’ αυτή την φορά ο Φουντάς και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 55’ και πάλι ο Αργυράκης με ωραίο τρόπο πλασάρει και κάνει το 4-0 που ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Αρκετές ευκαιρίες είχε ακόμη η ομάδα του Λυγκέα, με πιο χαρακτηριστικές τα δοκάρια των Φουντά, Λαμπάδα και τα δύο χαμένα τετατετ απο τον Λαμπάδα.

 

Συνθέσεις:

ΛΥΓΚΕΑΣ (Δ.Καπαρέλος): Μαυρόγιαννης, Παπαγεωργόπουλος Ηλίας (70’ Μαρούσης Γ) , Αντωνόπουλος (Δαγρές Γ 60’) , Ψύχος, Παπαγεωργόπουλος Σωτήρης- Παπαγεωργίου (70’ Νέζος) , Μαρούσης Παν ( 60’ Μαρούσης Κων) , Αργυράκης, Κανελλόπουλος, Λαμπάδας, Φουντάς.

ΑΡΓΕΑΣ (Κ.Γκολέμης): Αγγέλαινας Ι., Λεβεντογιάννης, Καπετάνιος, Κούσουλας, Καζάς Π (46’ Δεληγιάννης), Αγγελόπουλος, Σταθόπουλος, Καγιόγλου, Κουσιουνέλος, Δήμας, Ταραντίλης.