Γ’ Εθνική: Ο Ν.Καρούλιας είναι ο νέος προπονητής του Παναργειακού

0
1215

 

Ο γνωστός σε όλους μας Νίκος Καρούλιας, είναι ο νέος προπονητής του Παναργειακού, ο οποίος όμως αναλαμβάνει απο την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Αυτή είναι η σημερινή εξέλιξη στα δρώμενα του Παναργειακού, καθώς μετά και την νέα αποτυχία της ομάδας να πετύχει γκολ και να πάρει τρίποντο, ο Τόμυ Κίκιλης έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης. Η τελευταία, τελικά έκανε δεκτή την παραίτηση και αποφάσισε να πάει σε μια “σίγουρη” λύση, αναζητώντας έναν άνθρωπο που να γνωρίζει την ομάδα. Ετσι, και με την καθοριστική παρέμβαση του Σταύρου Τσιόδρα- ο οποίος αυτές τις ημέρες είναι στον Καναδά για επαγγελματικούς λόγους, καθώς οι δύο άνδρες γνωρίζονται απο προηγούμενη συνεργασία τους στην ομάδα, κατέληξαν στην Νίκο Καρούλια.

Η ομάδα θα προπονείται υπο τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Διαμαντή (και του γυμναστή Κ.Πασπαλιάρη), ο οποίος και θα είναι στον πάγκο την Κυριακή στην Βάρδα.

Θα δούμε αν αυτή η αλλαγή στον πάγκο, επιφέρει και κάποιες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, με την απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών σε καίριες θέσεις. Πάντως, μετά τις αποχωρήσεις των Παντίσκου, Λαμπρόπουλου, αποχώρησε και ο Μπαλαμπάνος.