Γ’ Εθνική: Την τρίτη της νίκη θα επιδιώξει η Ερμιονίδα

0
395

 

Την τρίτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και την δεύτερη εντός, θα επιδιώξει αύριο Κυριακή στις 4μμ., η Ένωση Ερμιονίδας, υποδεχόμενη τον νεοφώτιστο Ολυμπιακό Ζαχάρως.

 

Η πολύ κακή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής έχει κάνει όλους στην ομάδα να “σηκώσουν μανίκια” αυτή την εβδομάδα με στόχο να εμφανισθούν έτοιμοι την Κυριακή.
“Εμείς πήγαμε Πάτρα αλλά η ομάδα έμεινε εδώ. Η ευθύνη βαραίνει όλους και
πρώτα εμάς. Να είναι όμως όλοι σίγουροι ότι η διοίκηση θα κάνει ότι χρειάζεται για να μην επαναληφθεί η σημερινή εμφάνιση”, είχε γραφεί χαρακτηριστικά στην σελίδα της ομάδας, μετά την ήττα και την εμφάνιση στον Διαγόρα Βραχνέικων.

Ο Δημ.Νόλης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα απουσιών και θα έχει …ευχάριστο πονοκέφαλο στο ποιούς θα ξεκινήσει κατά του Ολυμπιακού.

 

Για τον μικρό Ραφαήλ

Να σημειώσουμε πως και η Ένωση Ερμιονίδας στηρίζει την προσπάθεια που καταβάλλεται για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μικρό Ραφαήλ. Η σχετική ανάρτηση της ομάδας αναφέρει:

Όλοι εμείς στην Ένωση Ερμιονίδας στηρίζουμε την προσπάθεια της οικογένειας  του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ για την συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται ώστε μα μπορέσει να ταξιδέψει στην Αμερική για την θεραπεία του και για το λόγο αυτό θα στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής 20/10 θα υπάρξει λαχειοφόρο κλήρωση τα έσοδα της οποίας θα κατατεθούν στο λογαριασμό της οικογένειας του.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους, όλη την Ερμιονίδα να σταθεί στο πλάι της οικογένειας γιατί τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την ζωή ενός παιδιού”.