Α1 Αργολίδας: Εύκολα ο Πανασιναϊκός 3-1 τον Αργοναύτη

0
582

 

Μετά από εξαιρετική απόδοση και αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα, η ομάδα της Ασίνης επικράτησε με 3-1 του Αργοναύτη, προηγούμενη μάλιστα με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο.

 

Η ανανεωμένη φέτος ομάδα της Ασίνης κέρδισε τις εντυπώσεις, έτρεξε, δημιούργησε και έφθασε εύκολα στην νίκη. Κι όλα αυτά, απέναντι στην ομάδα της Κίου που σε τρείς εξόδους φέτος έχει υποχρεωθεί σε ισάριθμες ήττες και μάλιστα σχεδόν αμαχητί.

 

Στο 12′ το 1-0. Απο μπαλιά του Μπέλμπα σε θέση μέσα δεξιά, στον Κ.Τσίρος, αυτός ανέβηκε απο δεξιά και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 27′ το 2-0. Απο σουτ του Ν.Τσίρου κι απόκρουση αμυντικού, η μπάλα έφθασε στον Καζολιά, ο οποίος με σουτ στην αριστερή γωνία του Πνευματικού σκόραρε.

Στο 45′ το 3-0. Απο στημένο που είχε κερδίσει ο Αργοναύτης κι απόκρουση της Ασίνης βγήκε αντεπίθεση απο το κέντρο με τον Μανουσάκη να δίνει στον Μπέλμπα, αυτός έβγαλε μπαλιά-τρύπα στον επερχόμενο Ταμπάκη, αυτός βγήκε τετατετ και πλάσαρε τον Πνευματικό.

Σε όλο αυτό το διάστημα ο Αργοναύτης δεν απείλησε τον Τσακάλη.

Στο 55′ απο μπαλιά του Μπέλμπα ο Κωστόπουλος βγήκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα σύριζα έξω.

Στο 60′ ατομική προσπάθεια απο πλάγια του Κ.Τσίρου, έκοψε στον Ν.Τσίρο, που πλάσαρε αλλά ο Πνευματικός απέκρουσε.

Στο 68′ απο μπαλιά του Ν.Τσίρου, ο Κουτάλης βγήκε τετατετ αλλά αδυναμα έστειλε τη μπάλα πάνω στον Πνευματικό.

Στο 75′ ο Τσακάλης απέκρουσε κεφαλιά του Λιαγκρή.

Στο 81′ ο Τσακάλης απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ σουτ του Καπλατζή. Απο το κόρνερ του Καπλατζή, ο Αϊβαλιώτης απο το δεύτερο δοκάρι μείωσε σε 3-1.

 

Συνθέσεις
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Γιαν.Ευθυμίου): Τσακάλης- Κ.Τσ΄ρος, Ταμπακης, Καββεζός, Δαγρές (70′ Αργυρόπουλος)- Μπέλμπα, Μανουσάκης, Καζολιάς (52′ Κουτάλης)- Τοπάλι (40′ Πεβερέτος- 77′ λόγω τρ. Μπιτινής), Κωστόπουλος, Ν.Τσίρος.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Καπλατζής): Πνευματικός- Ασπιώτης (72′ Καπλατζής), Μπόμπος, Γατσάκος, Ευσταθίου (46’Νέτζα)- Λιαγκρής, Λυκομήτρος (46′ Βασιλειάδης), Παπαϊωάννου- Χαϊμάνης, Αϊβαλιώτης, Δριμούρας.