Α1 Αργολίδας: “Πονηρή” η 5η αγωνιστική

0
601
Α1 Αργολίδας

Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου υπάρχουν αρκετά παιγνίδια με ξεχωριστό ενδιαφέρον, για πολλούς λόγους, μιας κι ακόμη βρισκόμαστε στο ξεκίνημα και πολλές ομάδες …ψάχνονται.

 

Αύριο Σάββατο έχουμε τρία παιγνίδια:
Στις 3 ξεκινάει το Πανασιναϊκός-Αργοναύτης. Νεανική και φιλόδοξη ομάδα η πρώτη, εκτός έδρας μετράει δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ο Αργοναύτης.

Ο Ποσειδώνας Διδύμων που ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες, δεν έχει σταθεροποιηθεί και υποδέχεται τον Τροιζηνιακό, επίσης ομάδα με βλέψεις το καλοκαίρι αλλά κακό ξεκίνημα.

Τέλος, η πρωτοπόρος Κορωνίδα Κοιλάδας πηγαίνει στην Αγία Τριάδα να αντιμετωπίσει τον Πανναυπλιακό και παρά το ότι είναι ανώτερη, πρέπει να προσέξει.

 

Την Κυριακή:

Ο έχων ιδιαίτερη δυναμική μεσοεπιθετικά Ατρόμητος Παναριτίου, δεν ξεκίνησε καλά αλλά θα επιδιώξει μια επαναφορά απέναντι στον Αριστείωνα, ο οποίος ναι μεν προχώρησε με “μετάγγιση” από την Αθήνα, αλλά ακόμη δεν έχει δεθεί ως ομάδα.

Σπέτσες και Ηρακλής Καρυάς είναι από τις ομάδες που θα δώσουν μάχη για την παραμονή, με τους γηπεδούχους να επιδιώξουν την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Η έκπληξη της χρονιάς, μέχρι τώρα, ο Πόρος υποδέχεται μια από τις καλές ομάδες , τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και σίγουρα αναμένονται αρκετά γκολ σε αυτή την αναμέτρηση. Μειονέκτημα το πολύ κακό γήπεδο.

Τέλος, ο ένας από τους πρωτοπόρους, ο Αστέρας Δρεπανιακός, πηγαίνει στην Προσύμνη να αντιμετωπίσει τον Χώνικα. Δείχνουν δυνατότητες οι γηπεδούχοι, ενω ο Αστέρας με πολλή προσπάθεια κερδίζει φέτος και χρειάζεται προσοχή.

 

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
γηπ.ΔΡΕΠΑΝΟΥ Σάββατο 19/10/19 15:00
Καπετάνιος Εμ. Π., Γκουριώτης Κ., Μπούκουρα Μ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ
γηπ.ΔΙΔΥΜΩΝ Σάββατο 19/10/19 16:00
Μανούχος Ε., Τσιλογιάννη Α., Καπετάνιος Αθ. Π.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ
γηπ.ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ Σάββατο 19/10/19 16:00

Μαυροκορδόπουλος Ν., Τούμπας Σ., Γεώργας Κ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ
γηπ.ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ Κυριακή 20/10/19 16:00
Ζώης Μ., Σκιαδάς Δ., Μπέγκος Α.

ΣΠΕΤΣΕΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΥΑΣ
γηπ.ΣΠΕΤΣΩΝ Κυριακή 20/10/19 16:00
Τριανταφύλλου Ρ., Αργύρης Ι., Κάτσουδας Π.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Κ.Ε. ΠΟΡΟΥ Κυριακή 20/10/19 16:00
Κόλλιας Γ., Λέκκας Χ., Θεοδώρου Α.

ΑΟ ΧΩΝΙΚΑ 2015 – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ
γηπ.ΠΡΟΣΥΜΝΗΣ Κυριακή 20/10/19 16:15
Μανούχος Ε., Τσιτουρίδης Π., Βλάχος Χ.