Α1 Αργολίδας: Ζορίστηκε στο α’ αλλά στην συνέχεια νίκησε με 4-1 ο Ποσειδώνας Διδύμων τον Αριστείωνα

0
690

 

Άκρως ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο ο Αριστείωνας Λυγουριού, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ και να φέρει σε δύσκολη θέση τον Ποσειδώνα Διδύμων.

 

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 1-2 έδειξε απογοήτευση που ήταν απόρροια και τις έλλειψης δυνάμεων μιας και ακόμη έρχονται ποδοσφαιριστές και μάλιστα απο την Αθήνα. Πάντως, παραμένει χωρίς βαθμό και θα πρέπει να ανεβάσει απόδοση και αποτελεσματικότητα στην συνέχεια.

Ο Ποσειδώνας που και πάλι είχε ελλείψεις, είχε προβλήματα ανασταλτικά, στην συνέχεια όμως βρήκε λύσεις και έφθασε στην ευρεία νίκη.

Στο 12’ απο λάθος της άμυνας, ο Α.Οψιμούλης έφυγε στην επίθεση, το σουτ του απέκρουσε ο Μπαβέλλας και στην επαναφορά σε άδειο τέρμα ο Κέλλη πέτυχε το 0-1.

Στο 36’ απο φάουλ του Τρίμπου στο δεύτερο δοκάρι ο Ταμπουράκης στην πρώτη του εμφάνιση σκόραρε.

Ο έμπειρος επιθετικός των γηπεδούχων όμως μέχρι την λήξη του ημιχρόνου αστόχησε σε δύο τετατετ και είχε και δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας ξεκίνησε πιο αποφασισμένος και στο 58’ πέτυχε το 1-2, με σκόρερ και πάλι τον Κέλλη, ο οποίος αξιοποίησε προσπάθεια του Οψιμούλη απο πλάγια και κόψιμο της μπάλας στην περιοχή.

Στο 73’ σειρά του Οψιμούλη να σκοράρει, με σουτ απο πλάγια και 1-3.

Το σκορ διαμορφώθηκε αμέσως μετά, στο 75’ απο τον Σχοινά.

Για τον Αριστείωνα οι Κουβάτσος, Τρίμπος και Γ.Οψιμούλης είχαν τρείς καλές επιθετικές προσπάθειες

 

Συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Ν.Σαρρής): Μπαβέλλας- Κουβάτσος, Δούμας, Σκαρτάδος (88’ Τσιάλαφος), Χρόνης- Μέντης (65’ Ρέκκας), Τρίμπος, Σερέτης, Οψιμούλης (78’ Μπάτσι)- Μπέκας, Ταμπουράκης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δ.(Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάι (87’ Κωτσοβός)- Λαζάρου, Αντωνόπουλος, Σ.Κονδύλης, Μπάρδης (80’ Γκιονάι)- Κοροντίνης, Τσίτσης, Κέλλης- Μπροδήμας (46’ Προσίλης- 61’ λ.τρ. Α.Κονδύλης), Σχοινάς, Α.Οψιμούλης.