Α1 Αργολίδας: Τίτλοι τέλους για την Θύελλα Σκαφιδακίου

0
1314

 

Τελικά η παρουσία της Θύελλας Σκαφιδακίου ήταν πολύ μικρή στην Α1 Αργολίδας, αφου η νεοφώτιστη ομάδα, αποφάσισε χθές να αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα. Μάλιστα η ΕΠΣΑ σήμερα ενημέρωσε στο σάιτ της πως ο αγώνας της επόμενης Κυριακής με τον ΑΟ Χώνικα αναβάλλεται και κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπερ του Χώνικα.

 

Να θυμίσουμε πως την πρώτη αγωνιστική η Θύελλα έχασε 8-0 στον Ποσειδώνα Διδύμων, ακολούθησε το 4-0 απο τον Αστέρα Δρεπανιακό και το 6-1 απο τον Τροιζηνιακό.

Αποδείχθηκε πως οι δυσκολίες ήταν ανυπέρβλητες στο να κατέβει μια αξιοπρεπής ομάδα στο πρωτάθλημα, ο αριθμός των παικτών μικρός, ειδικά εκτός έδρας υπήρχαν μόνο οι 11 και διαφορετικοί κάθε φορά. Το τελευταίο διάστημα έγινε μια προσπάθεια απο την διοίκηση και έφερε τρείς-τέσσερις παίκτες από την Λακωνία. Αλλά και πάλι υπήρχαν πολλές απουσίες παικτών και από τις προπονήσεις και από τους αγώνες, οπότε αποφασίσθηκε να σταματήσει αυτός ο …Γολγοθάς, εδώ!

Προπονητής ξεκίνησε ο Νίκος Μάγουλας και τον διαδέχθηκε ο Τρύφωνας Μποζιονέλος.

Το λυπηρό είναι δε, ότι μετά από χρόνια φτιάχθηκε φυσικό χόρτο στο γήπεδο, ανακαινίσθηκαν τα αποδυτήρια, αλλά ακόμη δεν έχει παραδοθεί και η ομάδα δεν πρόλαβε να δώσει επίσημο αγώνα. Οπότε, έχουμε ενα καινούριο γήπεδο, αλλά δεν υπάρχει ομάδα να το χρησιμοποιήσει!