Α1 Αργολίδας: Με 10 παίκτες και 1-0 από το 17′ ο Αστέρας Δρεπανιακός νίκησε στα Δίδυμα

0
945

 

Μεγάλο αποτέλεσμα για τον Αστέρα Δρεπανιακό στα Δίδυμα επί του ιδιαίτερα ενισχυμένου Ποσειδώνα και μάλιστα ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο από το 17′.

 

Βέβαια, να σημειωθεί πως η γηπεδούχος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα (τραυματίες οι δυο τερματοφύλακες- επιστρατεύθηκε σήμερα ο Μαμουτάι, Τρέσα, Αντωνόπουλος, αποχώρησαν σήμερα τρείς λόγω τραυματισμών).

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, με τον Ποσειδώνα να κρατάει περισσότερο τη μπάλα, αλλά και φλύαρο. Επίσης έχανε εύκολα τη μπάλα και δεν μπορούσε να μεταφέρει τη μπάλα στην επίθεση. Ωστόσο ευνοήθηκε στο 17′ όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μελάνη, δόθηκε πέναλτι και συγχρόνως αποβολή με β’ κίτρινη για τον μέσο του Αστέρα. Έγινε το 1-0 από τον Κέλλη και ο Αστέρας έμεινε με διπλό ντεσαβαντάζ πίσω.

Οι γηπεδούχοι είχαν από ένα σουτ των Κέλλη και Α.Οψιμούλη. Ο Αστέρας ένα διαγώνιο σουτ του Δήμα που απέκρουσε ο Μαμουτάι.

Και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, στο 45′ με φάουλ ο Γκιαούρης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο φιλοξενούμενος υποχώρησε και έψαξε μόνο τις αντεπιθέσεις και ουσιαστικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, αφού ο Ποσειδώνας μόνο με μεγάλες μπαλιές έψαχνε τους επιθετικούς του. Ο Πιττερός απέκρουσε μια κεφαλιά και ένα σκαφτό σουτ του Μπροδήμα.

Καθοριστικό στοιχείο ότι στο ξεκίνημα σχεδόν, από συνδυασμό Μαούρη και Δήμα, ο Ταραντίλης αξιοποίησε την σέντρα και πέτυχε το 1-2.

Ο Αστέρας είχε σε μια του αντεπίθεση δοκάρι με τον Ταραντίλη, ενώ του ακυρώθηκε ένα γκολ στο 85′.

Συνθέσεις
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔ. (Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάι-Δαγρές (30′ λ.τρ. Δήμιζας), Λαζάρου, Ι.Οψιμούλης (75′ λ.τρ. Κοροντίνης),Μπάρδης (67′ Μούγιος)- Τσίτσης, Προσίλης-Μπροδήμας- Κέλλης, Α.Οψιμούλης (55′ Αντωνόπουλος), Σχοινάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ (Βασ.Γεωργακόπουλος):Πιττερός- Καρδάσης, Προύντζος, Γκιαούρης, Μαούρης- Μελάνης, Μανδύλης, Μπούρης (93′ Τράκας)- Βερβενιώτης (90′ Καλλιάνος), Ταραντίλης (91′ Χριστόπουλος), Δήμας (75′ Γεώργας).