Μπάσκετ-Α2: Πρεμιέρα σήμερα στις 5μμ στον Υμηττό ο Οίακας Ναυπλίου

0
656

 

Η ιστορικότερη χρονιά για τον Οίαξ Ναυπλίου ξεκινά. Για πρώτη φορά στα σαλόνια της Α2 και αρχίζει εκτός έδρας με την ομάδα του Αμύντα, σήμερα Σάββατο και ώρα 17:00.

 

“Ποιος δεν θα μας αμφισβητούσε αν πριν 3 χρόνια του λέγαμε ότι την περίοδο 2019-2020 θα παίζαμε στην Α2. Και όμως μέσα από πολύ αγώνα , συνεργασία, υπομονή, επιμονή, το διοικητικό συμβούλιο που είχε πάντα το εμείς πάνω από το εγώ, τα κατάφερε και έφερε την ομάδα στην Α2. Το Ναύπλιο και ολόκληρη η περιοχή της Αργολίδας αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και ο κάθε ένας ξεχωριστά έβαλε το πετραδάκι του για να τεθούν οι σωστές βάσεις για αυτό που κανείς δεν περίμενε.

Ευχή όλων μας να έχουμε καλή αρχή χωρίς τραυματισμούς και μετά από ένα δυνατό παιχνίδι η κάθε ομάδα να πάρει αυτό που της αναλογεί.
Καλή αγωνιστική περίοδο σε όλους. Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη χρονιά να μας δίνετε δύναμη και ελπίδα με την συμπαράστασή σας”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου του Ναυπλίου

Χάρης Κουλουριώτης

Σε δηλώσεις ο προπονητής Χάρης Κουλουριώτης, ανέφερε:
Αρχίζει το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 κάτι το οποίο αποτελεί και ιστορικό γεγονός τόσο για την ομάδα μας όσο και για την πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, τα παιδιά έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια αυτές τις 47 μέρες που είμαστε όλοι μαζί. Το πρώτο ματς είναι πολύ δύσκολο και λόγω της πρεμιέρας εκτός έδρας, αλλά και λόγω του αντιπάλου μας που αποτελεί μια διαχρονικά δυσκολοκατάβλητη ομάδα και από τις πιο έμπειρες της κατηγορίας.
Αυτό που θα ήθελα να δω από τα παιδιά είναι να παλεύουν σε κάθε φάση και να αρχίσουμε να χτίζουμε βήμα βήμα μια ομάδα με σωστό χαρακτήρα. Εύχομαι σε όλους υγεία για το νέα αγωνιστική χρονιά με όμορφο μπάσκετ και γεμάτα γήπεδα.

Και ο αρχηγός της ομάδας Δημ.Παπαντωνίου, τόνισε:
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα μας θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η πρεμιέρα μας βρίσκει να αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Αμύντα, μία ομάδα με ιστορία στην κατηγορία αυτή. Έχει ένα αξιόλογο ράστερ από παίκτες που είναι έμπειροι σε αυτήν την κατηγορία… εμείς είμαστε έτοιμοι γι’αυτήν την πρόκληση και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεκινήσουμε με το δεξί την χρονιά και να κάνουμε περήφανο τον πρόεδρό μας και όσους μας στηρίζουν…”

Σε ζωντανή Διαδικτυακή κάλυψη ο αγώνας

Ο σημερινός αγώνας Α.Ο. Αμύντας Υμηττού – Οίαξ Ναυπλίου στον Υμηττό, θα μεταδοθεί σε ζωντανή διαδικτυακή κάλυψη από το Sportsonair.gr
Πληροφορίες για την μετάδοση μπορείτε να έχετε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

To πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, είναι:

Σάββατο 5 Οκτωβρίου, 5μμ.:

Υμηττού: Αμύντας-Οίαξ Ναυπλίου (Παντελίδης-Χαλαμπαλάκης-Χριστινάκης)

Ανατόλια: Ανατόλια-Κόροιβος (Ταρενίδης Στ.-Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ)

Καρδίτσας:Καρδίτσα-Παγκράτι (Σταματόπουλος-Καλογερόπουλος Λ.-Δόλγυρας)

Αγρινίου:Αγρίνιο-Ψυχικό (Δαρλαμήτσος-Κωνσταντινίδου-Καρπάνος)

Στ. Βενέτης:Διαγόρας Δρ.-Δάφνη Δ. (Καλδίρης-Θεοδωρόπουλος-Γιακείμη)

Βοηθητικό ΣΕΦ:Ολυμπιακός-Τρίτων (Τσώνος-Σκούτας-Καλογερόπουλος Φ.)

Ελευθερούπολης:Ελευθερούπολη-Χαρίλαος Τρικούπης (Πουρσανίδης Κ.-Λόρτος-Αγραφιώτης Ιωάν.)

Περιβόλας:Απόλλων Π.-Φίλιππος Βέροιας (Τσολάκος-Ρίζος-Νάστος)