Γ’ Εθνική: Με δύο απουσίες στον Πύργο ο Παναργειακός

0
703

 

Με δύο απουσίες θα ταξιδέψει στον Πύργο ο Παναργειακός για τον αυριανό αγώνα με τον Πανηλειακό, αφου εκτός μάχης τέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές και μάλιστα αμυντικοί.

 

Πρόκειται για τον δεξιό μπακ Νικολόπουλο (που αγωνίσθηκε για πρώτη φορά κατά της Ερμιονίδας) και τον στόπερ Τζιόλα. Και οι δύο ένιωσαν τραβήγματα κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και δεν θα είναι στην διάθεση του Κίκιλη, ως αποτέλεσμα φυσικά, της ελλιπούς προετοιμασίας κι απο την στιγμή που όλοι οι ποδοσφαιριστές καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις 90λεπτων αγώνων, χωρίς προηγούμενη προετοιμασία.

Και οι δύο αγωνίσθηκαν ως βασικοί την προηγούμενη αγωνιστική.

Απο την άλλη, υπάρχουν δύο νέα πρόσωπα αυτή την εβδομάδα στην ομάδα. Πρόκειται για τον γεννημένο το 2001 , Δημήτρη Σοροβίγκα, ο οποίος πέρυσι ήταν στον Αστέρα Δρεπανιακό.
Ο δεύτερος είναι ο επίσης γεννημένος το 2001, Γιώργος Καραντζούλης, προερχόμενος από τον Αριστέα, ο οποίος ήδη έχει αγωνισθεί φέτος με τον Ηρακλή Καρυάς στην Α1 Αργολίδας 164′.

Υπάρχει όμως και αποχώρηση από την ομάδα. Πρόκειται για τον νεαρό μέσο Παντίσκο, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τον Παναργειακό.

Εκδρομή οπαδών

Ο σύνδεσμος φίλων του Παναργειακού Green Wolves διοργανώνει κι αυτή την αγωνιστική ταξίδι συμπαράστασης, στον Πύργο. Δηλώσεις συμμετοχής έως σήμερα το μεσημέρι στο 6948 408052. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι από την λαϊκή αγορά.