Μπάσκετ- Α2: Aγιασμός με μήνυμα στον Οίακα Ναυπλίου

0
240

 

“Να είστε όλοι γεροί να κατακτήσετε νίκες και να φέρετε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό”. Τα λόγια του ιερέα -κατά τον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε ενόψει της νέας χρονιάς στον Οίακα- είναι ακριβώς η τιμή, το χρέος και οι στόχοι του διοικητικού συμβουλίου,των προπονητών των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών.

 

Ο σύλλογος, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί δημόσια τα εστιατόρια ΜΑΡΝΕΡΗΣ, ΑΛΑΛΟΥΜ, ΑΡΑΠΑΚΟΣ, ΕΛΑΤΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ, ΞΕΝΟΝ και BOUTIQUE για την πρωτοβουλία τους να χορηγούν τα γεύματα των αθλητών της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ στην φετινή δύσκολη αγωνιστική χρονιά της Α2 εθνικής κατηγορίας, η οποία ξεκινάει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019.

Αλλαγές

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι ο αγώνας της Καρδίτσας με το Παγκράτι, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Καρδίτσας.
Αναλυτικά:Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΣ Καρδίτσας- ΑΟ Παγκρατίου για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 05/10/2019 και ώρας 17.00 αντί στο ΝΕΟ ΚΓ Καρδίτσας, θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Καρδίτσας.
Αλλαγή αφορά και την αναμέτρηση του Ανατόλια με τον Αμύντα.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ – ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών αντί της 30/11/2019 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 01/12/2019 και ώρα 18.00, στο ΚΓ Κολλεγίου Ανατόλια.

 

1η Αγωνιστική 5/10, 5μμ.
ΥΜΗΤΤΟΥ (ΠΥΡΚΑΛ)    ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΚΓ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝ      ΑΝΑΤΟΛΙΑ- ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙ
ΚΓ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ           ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ           ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΣΤ. ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΙΓ       ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠ-ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
ΒΟΗΘ. ΣΕΦ(ΑΙΘ.5)    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ
ΔΑΚ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟ   ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥ
ΚΓ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ          ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ -ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ