Γ’ Εθνική: Η Ερμιονίδα ευχαριστεί τους φίλους της που την ακολούθησαν στο Άργος

0
481

 

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας ευχαριστεί τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στο Αργος για να ενισχύσουν την προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης.

 

Η Ανακοίνωση:
Η Διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρεθήκανε  στο Δ.Α.Κ Αργους και βοήθησαν την ομάδα μας στην κατάκτηση της νίκης. Μια νίκη που μας δίνει δύναμη και πίστη για την συνέχεια.

Επόμενος αγώνας την προσεχή Κυριακή με τον Α.Ο. Τσιλιβή στο γήπεδο μας και με την βοήθεια του κόσμου μας θα πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη.”

 

Στα χέρια του Γιώργου Κοτταρά οι ομάδες υποδομής της Ενωσης

Από σήμερα Τρίτη 1 Οκτωβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της Ένωσης Ερμιονίδας .
Στο πόστο του προπονητή η διοίκηση της Ένωσης εμπιστεύτηκε τον Γιώργο Κοτταρά, ο οποίος έχει υπάρξει και προπονητής στην ακαδημία του Ερμή Ερμιόνης. Έχουν περάσει από τα χέρια του Ερμιονίτες ποδοσφαιριστές. Έχει διατελέσει προπονητής στην Κορωνίδα Κοιλάδας όταν ανέβηκε κατηγορία από την Β΄ στην Α Αργολίδας.
Την εποχή που η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας είχε προπονητή τον Δημήτρη Σπανό και τον Ρομπέρτο Μπολάνο βρισκόταν στο πλευρό τους ως σκάουτερ.
Ο Γιώργος Κοτταράς ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος C και να θυμίσουμε πως έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής με τον Απόλλωνα Αθηνών και την Εθνική Ελπίδων.
Μαζί με τον Γ.Κοτταρά θα είναι και ο Μπίρο Φρέιτας.

Οι ηλικίες των τμημάτων είναι Κ14 (2005,2006,2007), Κ12 (2008,2009,2010), Κ10 (2011,2012) και bambini (2013,2014).
Οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και της Ερμιόνης Τρίτη-Πέμπτη και ώρα 3-4 για την Κ12 και Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή για την Κ 14 στο γήπεδο Ερμιόνης.

Υπεύθυνος Ακαδημίας κος Καραγιάννης Ιωάννης, τηλ. 6932293487.