Γ’ Εθνική: Ακόμη δεν έχουν καταλάβει στο Διαβολίτσι πως έχασαν από το Ναύπλιο 2017!

0
646

Ακόμα προσπαθούν να …συνέλθουν στο Διαβολίτσι από την κυριακάτικη ήττα με 2-3 από το Ναύπλιο, καθώς μέχρι το 88’ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 και ενώ είχε προηγηθεί 2-0, οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ανατροπή με τρία γκολ μετά το 70’.

“Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα”, ήταν η πρώτη κουβέντα του Κώστα Παλαμάρα όταν του ζητήθηκε από το eleftheriaonline.gr ένα σχόλιο για το ματς. Ο προπονητής του Διαβολιτσίου τονίζει επίσης ότι: “Πρέπει να καταλάβουμε ότι πλέον δεν είμαστε στο τοπικό. Χρειάζεται να μηδενίσουμε τα λάθη μας, είτε ατομικά, είτε ομαδικά για να μπορέσουμε να έχουμε μέλλον στην κατηγορία”.

Το Διαβολίτσι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμό στον 7ο όμιλο και ο Κώστας Παλαμάρας δίνει το σύνθημα για ανασύνταξη: “Καμία ομάδα δεν έχει πέσει από την 2η ή 3η αγωνιστική, αλλά και ούτε έχει μείνει στην κατηγορία. Ηταν μια δύσκολη μέρα για εμάς. Πρέπει να ανασυνταχτούμε, να βγάλουμε εγωισμό και να πιστέψουμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα στα παιχνίδια που έρχονται”.