Α1 Αργολίδας: Καθάρισε απο νωρίς στις Σπέτσες ο Ερμής Κιβερίου με 4-0

0
557

 

Με δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και το 0-3 να έχει γίνει στο 21′ είναι φανερό οτι δεν μπορείς να περιμένεις κάτι άλλο στο ματς απο την τελική επικράτηση του Ερμή Κιβερίου.

 

Σε φάση αναδιοργάνωσης βρίσκεται η ομάδα των Σπετσών αυτό το διάστημα και αποδείχθηκε εύκολη λεία για τους φιλοξενούμενους.

Στο 5′ οι γηπεδούχοι έχασαν τη μπάλα στο κέντρο, ο Μαρίνης μπήκε και πλάσαρε τον Μουράτη πετυχαίνοντας το 0-1.

Στο 9′ απο γύρισμα του Μαρίνη, ο Γιάννος πέτυχε το 0-2.

Στο 21′ σειρά του Βαρβουλέτου να σκοράρει, αξιοποιώντας κάθετη πάσα του Γιάννου και να πετύχει το 0-3.

Το σκορ έκλεισε το 44′ όταν ενω είχε κερδίσει κόρνερ ο γηπεδούχος, στην απόκρουση βγήκε αντεπίθεση με τον Βαρβουλέτο να νικάει τον Μουράτη.

Σε όλο αυτό το διάστημα οι Σπέτσες είχε ενα σουτ του Βασιλείου και ενα σουτ του Παπανδρέου, που απέκρουσε ο Καλαλάς.

Ο Ερμής είχε ακόμη δυο αξιόλογες ευκαιρίες με τον Μαρίνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα και προς το τέλος χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες. Ο Μουράτης σταμάτησε σε τετατετ τον Μαρίνη και ο Καλαλάς απέκρουσε σουτ του Τσάνα απο πλάγια.

 

Συνθέσεις
ΣΠΕΤΣΕΣ (Δ.Μπατάκος): Μουράτης- Ιωσηφίδης (63′ Ούκα), Λαζάρου, Βιγκλιάρης, Παπανδρέου (46′ Θ.Θυμαράς)- Μέξης, Μπαλτάς, Χρ.Βελιώτης (80′ Μώρος), Τσάνας, Σ.Βασιλείου. Ν.Βελιώτης (61′ Ρούσσος).
ΕΡΜΗΣ Κ (Αρης Σαβούρδος): Καλαλάς- Καρκαλάτος, Μπλάτσος (46′ Κουτσοδήμος), Ισούφη, Ζίου (60′ Μίλης)- Μποζιονέλος (77′ Δερβίσης), Μαρίνης, Γιάννος (46′ Καζάς)- Διαμαντής, Βαρβουλέτος, Τσιώρος.