Α1 Αργολίδας: Βράζει κατά του διαιτητή ο Τροιζηνιακός στον αγώνα με Αργοναύτη

0
1175

Σε ένα ματς όπου πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Παπαγεωργόπουλος, ο Αργοναύτης νίκησε τον Τροιζηνιακό με 3-2, ανατρέποντας το 0-1 του 20′.

 

Η ομάδα του Γαλατά ξεκίνησε καλύτερα και κατάφερε να προηγηθεί. Στο 20′ από μπαλιά του Σταματέλου στην πλάτη της άμυνας του Αργοναύτη, βγήκε ο Δελαπόρτας και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο Αργοναύτης προσπάθησε προοδευτικά να αντιδράσει και ένα φάουλ του Κορωνίδη πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 45′ φάουλ του Νέτζα, η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος και κατέληξε στα δίχτυα.

Όσο ο χρόνος περνούσε ο εκνευρισμός των φιλοξενούμενων μεγάλωνε, με αποκορύφωμα απόφαση του διαιτητή να γυρίσει πίσω φάση που εξελισσόταν και να δώσει φάουλ στον Σταματέλο που είχε την μπάλα!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο, συνεχείς οι διαμαρτυρίες εκατέρωθεν. Εντονότατες οι διαμαρτυρίες από τον Τροιζηνιακό, ο οποίος υποστηρίζει πως ο συγκεκριμένος έκανε ότι μπορούσε να διακόπτει συνεχώς το παιχνίδι ακόμη κι όταν οι παίκτες του είχαν την μπάλα και επιτίθονταν.

Στο 46′ τετατέτ του Δελαπόρτα, η μπάλα ελάχιστα έξω.

Στο 52′ προσπάθεια του Λιαγκρή, που κέρδισε μια κόντρα, βγήκε τετατέτ και με πλασέ πέτυχε το 2-1.

Στο 57′ δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Σούχλα από τον Πνευματικό. Το κτύπησε ο ίδιος ο Σούχλας και 2-2. Εδώ υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο ήταν πέναλτι.

Στο 75′ από σέντρα, ο Κορωνίδης έπιασε ανάποδο ψαλίδι, ο Κατσαούνης βρήκε τη μπάλα η οποία απομακρύνθηκε με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν ότι πέρασε τη γραμμή.

Στο 89′ ο Δριμούρας βγήκε από αριστερά απέναντι στον Κατσαούνη και πέτυχε το 3-2.

Ένας ακόμη λόγος του εκνευρισμού των φιλοξενούμενων ήταν οτι και την προηγούμενη αγωνιστική δεν τους δόθηκε κανονικό πέναλτι κι αλλιώθηκε κι εκεί αποτέλεσμα.

Συνθέσεις
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Καπλατζής):Πνευματικός- Βασιλειάδης, Γατσάκος, Μπόμπος, Ευσταθίου- Λιαγκρής, Λυκομήτρος (82′ Δριμούρας), Παπαϊωαννου- Χαϊμάνης, Κορωνίδης, Νέτζα (90′ Σούλι).
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Φάσσιας): Κατσαούνης- Βλάχος, Καλύβας, Μικρός, Δελαπόρτας- Λάμπρου (65′ Ταλαμπέκος), Δρούγκας (50′ λ.τρ. Μπουρίκας), Σταματέλος, Βασιλέρης- Καλυβόπουλος- Σούχλας (85′ Κορδαλής).

*Να σημειώσουμε και τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Τροιζηνιακού κατά του παρατηρητή του αγώνα, τον οποίο κατηγορούν για απαράδεκτη συμπεριφορά και μεροληψία σε βάρος τους.