Α1 Αργολίδας: Απο το 40′ μέχρι το 50′ ο Ηρακλής Καρυάς καθάρισε τον Αριστείωνα

0
979

 

Πρώτη νίκη για τον νεοφώτιστο Ηρακλή Καρυάς στην Α1, που επικράτησε σήμερα με 4-1 του Αριστείωνα Λυγουριού, πετυχαίνοντας μέσα σε 10′ τρία γκολ.

 

Με τους περισσότερους παίκτες του νεαρούς ο Ηρακλής ήταν καλύτερος, και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ στα τελευταία λεπτά, όπου έβρισκε περισσότερους χώρους προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το σκορ άνοιξε στο 40′ με πλασέ ο Κουτσούκος.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 47′ με προσωπική ενέργεια μέσα στην περιοχή, ο Θεοδοσιάδης το 2-0.

Στο 50′ ο Κουτσούκος το 3-0 με πλασέ μετά απο μπαλια΄του Θεοδοσιάδη.

Για τον Αριστείωνα αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος, καθώς είχε αναβληθεί η αναμέτρηση με τον Πόρο. Στο 54′ μείωσε ο Κουβάτσος σε 3-1.

Σχεδόν άμεση όμως η απάντηση απο τον τυπικά γηπεδούχο (έπαιξαν στο γήπεδο Προσύμνης), στο 58′, με πλασέ του Θεοδοσιάδη, ο οποίος αξιοποίησε κούρσα και γύρισμα του Κουτσούκου.

Συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΥΑΣ (Απ.Κατσάς- Στ.Κωτσιόπουλος): Φατούρος- Κυριακόπουλος (76′ Πίκος), Μαυρόγιαννης, Σουλελές (60′ Μπαρδόκας), Μπακατσέλος- Σταθόπουλος (56′ Γ.Καραντζούλης), Δελής, Δεδεμπίλης- Κουτσούκος (71′ Δημοβασίλης), Θεοδοσιάδης, Παπαδόπουλος

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ (Ν.Σαρρής): Μπαβέλλας, Τσιάλαφος, Χρόνης (46′ Ρέκκας), Γεώργας, Γαβριηλίδης (40′ Παπαθανασίου), Μέντης (74′ Αναστασόπουλος), Κουβάτσος, Τρίμπος, Μπέκας, Οψιμούλης, Μπάτσι (58′ Λιακόπουλος)

*Νέα πρόσωπα για τον Ηρακλή Καρυάς ο Μπακατσέλος που άφησε τον Παναργειακό και για τον Αριστείωνα ο Κώστας Τρίμπος απο την Αθήνα.