Μπάσκετ: Αγιασμός και ανοιχτή προπόνηση στον Οίακα

0
328

 

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την αγωνιστική σεζόν 2019-20, με την παρουσία όλων των αγωνιστικών τμημάτων και των παιδιών της ακαδημίας “ΔΟΞΑ-ΟΙΑΞ”.

 

Αμέσως μετά, το Δ.Σ. προσκαλεί όλους να παρακολουθήσουν ανοιχτή προπόνηση της αντρικής ομάδας που μπαίνει στην τελική ευθεία για την πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2.

“Το ΔΣ, οι προπονητές και οι αθλητές μας, μικροί και μεγάλοι σας περιμένουν στο ΔΑΚ Ναυπλίου στις 18.00 για το ξεκίνημα μιας χρονιάς με υγεία και επιτυχίες για όλα τα τμήματα της ομάδας μας!”, αναφέρεται στην ανακοίνωση-πρόσκληση του Οίακα.

 

Ξεκίνημα αγωνιστικής δράσης για το εφηβικό τμήμα

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, το εφηβικό τμήμα έπαιξε για την πρώτη αγωνιστική με την ομάδα της Ολύμπια Αργολίδας. Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα συναρπαστικό αγώνα όπου και οι δυο ομάδες πάλεψαν ως τα τελευταία δευτερόλεπτα. Το τελικό σκορ ήταν 71-68.
Οίαξ Ναυπλίου (Κοκκάλας Λευτέρης): Σελλης – Ουλής – Ντεβες 5 (1) Γαλανόπουλος – Παπαμιχαήλ. 14 Δρακούλης 8 Tσίγκας 2 Μελάς – Φλίνος. 7 Σμυρνιωτακης 23 Καστραντάς Ιώ 4 Καστραντάς. Μ 8
Ολυμπία (Παναγιώτης Γκόλαντας): Παπαμιχαλόπουλος 4 Δανιηλόγλου 35 (2) Γκόλαντας 3 (1) Καλκούνος 3 Βαρδάκας – Προύτζος 1 Καρούμπας 7 Μπράτσος 14 Τουρλής – Κακαβούλιας – Χριστόπουλος – Δήσιας 1

*Το παιδικό τμήμα ξεκίνησε με νίκη άνευ αγώνος, καθώς η ομάδα του Λεωνιδίου δεν κατέβηκε με πιο πιθανή την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα.
Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 13.00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου το παιδικό θα τεθεί αντιμέτωπο με την Ολύμπια Αργολίδας και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το εφηβικό θα παίξει στο Άργος με αντίπαλο τον Αργειακό Έσπερο.