ΕΠΣ Αργολίδας: Δημοσιεύθηκε η συμπληρωματική προκήρυξη των πρωταθλημάτων

0
318

 

Δημοσιεύθηκε η συμπληρωματική προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αργολίδας για την τρέχουσα περίοδο, η οποία ουσιαστικά περιλαμβάνει τις προβλέψεις για προβιβασμούς και υποβιβασμούς από την μία κατηγορία στην άλλη.

 

Το καινούριο στοιχείο είναι οτι υπάρχει πρόβλεψη αγώνων μπαράζ ανάμεσα σε ομάδες της Α1 και της Α2 για μια ή δύο θέσεις στην Α1.

Πιο συγκεκριμένα:
– Στην περίπτωση που απο την Γ’ Εθνική δεν υποβιβασθεί καμία ομάδα, τότε: υποβιβάζονται οι 2 τελευταίες ομάδες της Α1. Απο την Α2 ανεβαίνουν οι 3 πρωταθλητές των ομίλων. Απο την Α2 υποβιβάζονται οι 3 τελευταίοι των ομίλων (10οι). ΑΠο την β’ κατηγορία ανεβαίνουν οι 3 πρώτοι.

-Σε περίπτωση που υποβιβασθεί απο την Γ’ Εθνική, μία ομάδα:Υποβιβάζονται απο την Α1 οι 3 τελευταίες ομάδες. Απο την Α2 ανεβαίνουν οι 3 πρωταθλητές των ομίλων. Υποβιβάζονται απο την Α2 οι 3 τελευταίοι. Απο την β’ κατηγορία ανεβαίνουν οι 3 πρώτοι.

-Σε περίπτωση που υπιβιβασθούν απο την Γ’ Εθνική δύο ομάδες: Υποβιβάζονται στην Α2 οι 3 τελευταίες ομάδες της Α1. Ανεβαίνουν απο την Α2 οι 2 πρώτοι στην κατάταξη. Ο 13ος της Α1 θα αγωνισθεί σε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο με τον 3ο της Α2. Ο νικητής θα αγωνίζεται στην Α1, ο ηττημένος στην Α2.
Υποβιβάζονται απο την Α2 οι 3 τελευταίοι. Απο την β’ ανεβαίνουν στην Α2 οι 3 πρώτοι.

-Σε περίπτωση που υποβιβασθούν και οι 3 ομάδες: Υποβιβάζονται οι 3 τελευταίοι της Α1. Ανεβαίνει απο την Α2 ο πρώτος.Οι 12ος και 13ος της Α1 και οι 2ος και 3ος της Α2 θα αγωνισθούν σε όμιλο (σε μονούς αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα), με τους δύο πρώτους να αγωνίζονται στην Α1 και τους άλλους δύο στην Α2.
Υποβιβάζονται στην Α2 οι 3 τελευταίοι. Ανεβαίνουν απο την β’ κατηγορία οι 3 πρώτοι.