Γ’ Εθνική: Ευχαριστήρια για την φιλοξενία απο Παναργειακό, Θύελλα Πατρών και Πανγυθεατικό

0
653

 

Είναι προφανές πως έχουμε περάσει εδώ και καιρό σε μια άλλη εποχή, όπου αποτελεί μακρινή ανάμνηση η “θερμή φιλοξενία” των γηπεδούχων σε κάθε φιλοξενούμενο, με σκοπό τον εκφοβισμό τους. Τώρα πλέον δεν υπάρχουν τέτοιες εικόνες και συμπεριφορές, παρά μόνο σαν σπάνιες εξαιρέσεις.

 

Με ανακοίνωση της η Θύελλα Πατρών ευχαριστεί το Ναύπλιο 2017 για την φιλοξενία αλλά και έδωσε συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο για την εμφάνιση τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση :
«Η διοίκηση του ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα του ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2017 για την άψογή φιλοξενία στα μέλη της αποστολής μας και επιφυλασσόμαστε να την ανταποδώσουμε στο 2ο γύρο.
Τέλος να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους διαιτητές του αγώνα για την παρά πολύ καλή τους εμφάνιση!!!»

Αντίστοιχο ευχαριστήριο κι απο τον Πανυθεατικό προς την Ένωση Ερμιονίδας:
“Ο Πανγυθεατικος ΓΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει το σωματείο της ΑΕ Ερμιονίδας για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Τους ευχόμαστε μια καλή πορεία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και δεσμευόμαστε για μια αντίστοιχη εξαιρετική φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου μέσα στο Γύθειο .
Εκ της διοικήσεως”

Επίσης, το Δ.Σ. του Παναργειακού ευχαριστεί την γηπεδούχο ομάδα του Ολυμπιακού Ζαχάρως για τη φιλοξενία.
Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως διανύουμε την ελευταία εβδομάδα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας του Παναργειακού για την φετινή σεζόν.Σημείο πώλησης το εστιατόριο Acanto Restaurant – Wine Bar.Τιμή 50 ευρώ.