Α1 Αργολίδας: Κόλλησε στο 1-1 ο Τροιζηνιακός απέναντι στον Φοίνικα

0
823

 

Δεν μπόρεσε να βρεί επιθετική λύση ο Τροιζηνιακός, που έμεινε στο 1-1 απέναντι στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, στο πιο δυνατό παιγνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

 

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά, αφού ήδη έχουν δώσει δύο φιλικά φέτος, οπότε δύσκολα θα μπορούσε ο ένας να αιφνιδιάσει τον άλλον.

Ο Τροιζηνιακός, αν και πέτυχε γκολ στο ξεκίνημα, εντούτοις και παρά την πίεση που άσκησε σε όλο τον αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να διασπάσει την αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων.

 

Στο 3’ ο Σούχλας κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο ίδιος και έκανε το 1-0.

Στο 25’ σε σέντρα του Γκιάτη, ο Γαλάνης με κεφαλιά ισοφάρισε.

Άλλη μια προσπάθεια για τον Τροιζηνιακό απο τον Βασιλέρη στο 12’ απο πλάγια.

Ο Φοίνικας προσπάθησε να απειλήσει με τον Χατζόπουλο, ο οποίος είχε δύο σουτ έξω.

Η πίεση του Τροιζηνιακού έφερε μια προσπάθεια του Καλυβόπουλου, που όμως έχασε το τελικό κοντρόλ, ενα φαουλ του Σούχλα και ενα σουτ του Δρούγκα, τα οποία σταμάτησε ο Χατζηφόρος.

Και λίγο πιν την λήξη του ημιχρόνου, αμυντικοί του Φοίνικα πρόλαβαν μόλις τον Μπουρίκα που βρέθηκε στην μικρή περιοχή του Χατζηφόρου.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση συνεχίσθηκε απο τον Τροιζηνιακό, είχε πολλά σουτ, αρκετά στημένα κυρίως απο Σταματέλο, Βασιλέρη, Καλυβόπουλο, ενω στο 88’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Καλυβόπουλο σε μαρκάρισμα των Χατζηφόρου και Καπετάνκωνσταντή.

Έτσι κύλησε ως την λήξη το παιγνίδι, αφου ο Φοίνικας άντεξε, ανω απο την άλλη, έβγαλε μόνο μια αντεπίθεση με τον Δημγκιόκα, του οποίου το σουτ έφυγε λίγο έξω απο τα δοκάρια.

Ήταν ένα αποτέλεσμα όχι καλό για τον φιλόδοξο φέτος Τροιζηνιακό, αλλά απο την άλλη, είχε να αντιμετωπίσει μια απο τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας και φέτος.

 

Συνθέσεις:

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Φάσσιας): Κατσαούνης- Βλάχος, Μπουρίκας (65’ Ταλαμπέκος), Καλύβας, Δελαπόρτας (70’ Ανδρέου)- Δρούγκας, Σταματελος, Μικρός- Σούχλας, Καλυβόπουλος, Βασιλέρης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ.Κρεμμύδας): Χατζηφόρος- Γαλάνης, Λιμνιάτης, Καπετανκωνσταντής, Σερμαγιάς- Διδασκάλου, Γκιάτης, Λούκας (88’ Μ.Γαλάνης)- Δημγκιόκας, Χατζόπουλος (85’ Ρούμπος), Βαρβαρέσος (60’ Κωστόπουλος).