ΕΠΣ Αργολίδας: Πέρασαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο τα έργα για τα 4 γήπεδα

0
462

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Αργολίδας, δια του προέδρου της, Βασίλη Σιδέρη, μας ενημερώνει ότι πέρασαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο τα έργα που αφορούν την βελτίωση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων Τολού, Αγίου Δημητρίου, Ανυφίου και Φιχτίων.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα πρώτα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών και των αθλητικών σωματείων για την βελτίωση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων ποδοσφαίρου  (Τολού, Αγίου Δημητρίου, Ανυφίου και Φιχτίων) μετά τη σημερινή απόφαση του  Ελεγκτικού Συνεδρίου, είναι πλέον πραγματικότητα.

Υπολείπεται η υπογραφή συμβάσεων με την ανάδοχο του έργου για την υλοποίηση τους.

Θέλω προσωπικά εγώ όπως και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αργολίδας να ευχαριστήσουμε τον κ. Τατούλη Πέτρο και τον κ. Χειβιδόπουλο Αναστάσιο για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και τους δημάρχους Άργους – Μυκηνών, Ναυπλιέων και Επιδαύρου για την αγαστή συνεργασία τους.

Φυσικά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε  την προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών της ΠΕ Αργολίδας καθώς και το προσωπικό για την εξαιρετική συνεργασία.

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, του Αργολικού Ποδοσφαίρου και του Αργολικού Αθλητισμού”.