Κύπελλο Αργολίδας: 3-0 ο ΑΟ Χώνικα τον Παμμιδεατικό

0
756

 

Ο ΑΟ Χώνικα είναι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αργολίδας, μετά την σημερινή του νίκη με 3-0 επι του Παμμιδεατικού.

 

Σαφώς ανέτοιμες και οι δύο ομάδες, αν και τις χωρίζει μία κατηγορία, με τον Παμμιδεατικό να μην έχει δώσει καν φιλικό παιγνίδι ακόμη.

Η νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα του Χώνικα, είχε την πρώτη της ευκαιρία στο 15′. Ο Γούλας απο δεξιά έβγαλε παράλληλα στο σημείο του πέναλτι στον Μαυρόγιαννη, αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει εξ επαφής τον Μητράκο.

Στο 28′ απο φάουλ του Μητράκου η μπάλα στο δοκάρι.

Στο 35′ ο Ανδριανόπουλος βγήκε τετατετ, ο Μητράκος απέκρουσε, στην επαναφορά και μετά από αρχικό δίωξιμο αμυντικού του Παμμιδεατικού πριν την γραμμή, ο Μέτα Ντ.,άνοιξε το σκορ.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Παμμιδεατικός είχε δύο ευκαιρίες με Χρυσικόπουλο και Κούτουλα και ένα φάουλ του Δωρή.

Με περισσότερες δυνάμεις στην συνέχεια η ομάδα του Χώνικα, έψαξε για το γκολ.

Στο 65′ ο Νικολάου απο πλάγια πέρασε τον Μητράκο αλλά έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 76′ απο μπαλιά του Τζέλια, ο Γούλας βγήκε τετατετ, πέρασε τη μπάλα πάνω απο τον Μητράκο και πέτυχε το 2-0.

Στο 82′ απο φάουλ του Τζέλια, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Παμμιδεατικού.

Στο 89′ απο μπαλιά του Τζέλια, ο Μαυρόγιαννης βγήκε τετατετ, προτίμησε να γυρίσει δίπλα στον Νικολάου κι αυτός σε άδειο τέρμα πέτυχε το 3-0.

 

Συνθέσεις

ΧΩΝΙΚΑ: Μπαντουράκης- Μέτα Ντ., Ρόκκας, Μπάκας, Μαραγκός, Ανδριανόπουλος Π. (80′ Μέτα Α.), Γούλας, Τζέλιας, Μαυρόγιαννης, Νικολάου, Φλώρος Ι. (88′ Φλώρος Ν.)

ΠΑΜΜΙΔΕΑΤΙΚΟΣ (Δ.Καραμπής): Μητράκος- Γαλύφας, Π.Καλογερόπουλος (Κούτουλας), Δουβίκας (Καλιτσιάδης), Μπούκουρας- Α.Καλογερόπουλος, Ντεβές, Χρυσικόπουλος- Κυμπούρης (Πανόπουλος), Δωρής, Κουκούλης.