Γ’ Εθνική: Πρόεδρος του Παναργειακού ο Σταύρος Τσιόδρας

0
2404

 

Στη συνέντευξη τύπου που έγινε στο ΔΑΚ Άργους σήμερα το μεσημέρι, οι Σταύρος Τσιόδρας, Θανάσης Τσιόδρας, Νίκος Ανδρής και Γιώργος Διαμαντής, παρουσίασαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

Στο Δ.Σ. συμμετέχουν οι:
Σταύρος Τσιόδρας (πρόεδρος), Γιώργος Διαμαντής (αντιπρόεδρος – τεχνικός διευθυντής), Θανάσης Τσιόδρας (γεν. γραμματέας), Νίκος Ανδρής (γενικός αρχηγός – υπεύθυνος τύπου), Αλέξης Ταμπούρης (ταμίας), Νίκος Μπουκάρας (ειδ. γραμματέας). Μέλη οι: Δημήτρης Αντζιάς, Νίκος Αργυρόπουλος, Παναγιώτης Μαγκλάρας, Παναγιώτης Συρεγγέλας, Φραγκίσκος Μηλίτσιος, Μάριος – Ασημάκης Τσιραμανές. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Κώστας Ανδρής και Μαρία Τσιόδρα.

Ο Σταύρος Τσιόδρας, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τη χρυσή εποχή των «Λύκων» επανέρχεται στη θέση του προέδρου.

Όπως τονίσθηκε, το νέο Δ.Σ. δεν αποτελείται από επαγγελματίες και ο μόνος λόγος που συμμετέχουν είναι η αγάπη τους για τον Παναργειακό.

Κάλεσαν τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα ηθικά και οικονομικά με την παρουσία τους στο γήπεδο. Με τα εισιτήρια τις Κυριακές, τα εισιτήρια διαρκείας (η πώληση γίνεται στο «Αcanto» και τιμώνται 50 ευρώ), με διαφημίσεις.
Ο στόχος είναι από τη μία η αποφυγή του υποβιβασμού και από την άλλη, αυτό που δεν κατάφεραν οι διοικήσεις των τελευταίων χρόνων: H δημιουργία ακαδημίας που σίγουρα θα μείωνε τα ετήσια μπάτζετ της ομάδας και θα έδινε λύσεις σε δύσκολες περιόδους.

Ο Σταύρος Τσιόδρας, ευχαρίστησε όλα αυτά τα νέα παιδιά που τις τελευταίες ημέρες, με κίνητρο μόνο την αγάπη τους για την ιστορική ομάδα της πόλης τους, πήραν την πρωτοβουλία για τη σωτηρία της.

Το μεγάλο πρόβλημα φυσικά, ήταν να βρεθούν παικτών, καθώς αυτή την εποχή οι περισσότεροι είχαν συμφωνήσει με ομάδες.Ωστόσο συγκεντρώθηκε ένας καλός αριθμός παικτών με τους οποίους δουλεύει ο Τόμι Κίκιλης για το παιγνίδι της πρεμιέρας.

Το ρόστερ μέχρι αυτή τη στιγμή αποτελείται απο τους εξής: Γ.Λαμπρόπουλος και Γ.Μποζιονέλος (τερματοφύλακες), Φλεβάρης Βασίλης, Φλεβάρης Χρήστος, Παντίσκος Παναγιώτης, Βουρνάζος Πέτρος, Λαμπρόπουλος Γιώργος, Κυριακόπουλος Θανάσης, Μπακατσέλος Άγγελος, Τζας Μάνος, Φουφούνης Δημήτρης, Παιδάκης Γιάννης, Μπλάτσος Γιάννης, Μανιάτης Δημήτρης, Φλώρος Βασίλης, Ταμπούρης Αλέξανδρος, Εμέκα Αντόνι, Koτσοβός Δημήτρης, Τσάκα Εμιλιάνο, Τσιρλίδης Γιώργος, Φασούλης Θοδωρής, Τζιόλας Γιώργος.

Στη νέα ομάδα υπάρχουν 13 ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.
Τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν και ένας ή δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Το τεχνικό τιμ του Παναργειακού έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ωστόσο η πλήρης σύνθεσή του θα ανακοινωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

*Τέλος να σημειωθεί πως κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας.