Γ΄Εθνική: Επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Ναύπλιο 2017

0
749

 

Αύριο Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20.00, το Ναύπλιο 2017 σας προσκαλεί στην επίσημη παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020, ενόψει του ξεκινήματος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

 

Στην εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του μεγάλου χορηγού @ikteo_dromos θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του συνόλου των χορηγών και υποστηρικτών της ομάδας.
Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη, επιθυμητή και ελπιδοφόρα για ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

Παρουσίαση ακαδημίας

Να θυμίσουμε πως την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας της ομάδας στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.
“Από την έναρξη της δραστηριότητας της Ακαδημίας, στόχος μας είναι να καινοτομούμε στην περιοχή του Ναυπλίου. Σε αυτό ήρθε να συμβάλει και η νέα συνεργασία με τις Σχολές Ποδοσφαίρου της Valencia C.F. και την Global Premier Soccer. GPS SEE / Valencia CF”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.
Στην εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε ανοικτή παρουσίαση – ενημέρωση γονέων και αθλητών, για το νέο αυτό εγχείρημα, που πέραν της υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης κατά τα ισπανικά πρότυπα, που θέτει η Βαλένθια, στόχο έχει και την ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών.
Η παρουσίαση των στόχων και της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε από τους Ευάγγελο Ταχτσίδη -πρόεδρο της ομάδας Ναύπλιο 2017, Διονύση Διατσίγκο -τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας και τον Γ.Τόλια- Chief of Recruiting Director of Coaching της GPS SEE / Valencia CF.
Ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον χορηγό του, ΙΚΤΕΟ Δρόμος, για την υποστήριξη σε όλη την πορεία του.