Κύπελλο Αργολίδας: Στο 88′ ο Αργοναύτης πέταξε εκτός τον Ερμή Κιβερίου

0
888

 

Το πιό ενδιαφέρον σημερινό παιγνίδι για το κύπελλο, έγινε στο γήπεδο Λέρνας, όπου ο Αργοναύτης με ενα γκολ προς το τέλος, πήρε την νίκη-πρόκριση σε βάρος του Ερμή Κιβερίου.

 

Εγινε γενικά ένα ισορροπημένο, δυνατό παιγνίδι, με την πρωτοβουλία στον Ερμή, αλλά για μια ακόμη φορά δεν ήταν όσο αποτελεσματικός θα έπρεπε.

Επίσης ενισχυμένη ομάδα φέτος ο Αργοναύτης, έπαιξε δυνατά, έψαξε τις αντεπιθέσεις και πέτυχε τον στόχο της.

Ηταν αναμέτρηση στην οποία φαινόταν ότι όποιος πετύχαινε γκολ πρώτος θα νικούσε.

Ευκαιρίες δεν υπήρξαν στο πρώτο μέρος, πολλά λάθη κι απο τις δύο ομάδες.

Μπορούμε να σημειώσουμε ενα φάουλ του Μουζακιώτη, σουτ του Ισούφη, ενα σουτ του Γατσάκου έξω και δύο προσπάθειες από τον Κορωνίδη που δεν ολοκληρώθηκαν.

Στο β’ ημίχρονο ο Ερμής βελτιώθηκε, τον βοήθησαν και οι αλλαγές και είχε μια-δυό ευκαιρίες. Σε σέντρα του Διαμαντή η μπάλα κόπηκε λίγο πριν την γραμμή, προσπάθεια και σουτ του Κουτσοδήμου δεν βρήκε στόχο.

Ο Αργοναύτης δεν είχε κάτι αξιόλογο. Μπορούμε να σημειώσουμε μια προσπάθεια με τον Χαϊμάνη, κεφαλιά του Λυκομήτρου και σουτ του Κορωνίδη έξω.

Στο 88′ απο αριστερά παράλληλη μπαλιά και σουτ του Κορωνίδη, ο Καλαλάς απέκρουσε δύσκολα κι ο επερχόμενος Χαϊμάνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι την λήξη , ο Ερμής πίεσε και είχε καλή ευκαιρία με τον Γιάννο, που μέσα απο την περιοχή έστειλε με ανάποδο ψαλίδι λίγο έξω.

 

Συνθέσεις

ΕΡΜΗΣ (Α.Σαβούρδος):Καλαλάς- Μίλης (44′ λ.τρ. Μαρίνης), Ζίου, Μπλάτσος, Κούγιας (60′ Διαμαντής)- Ισούφη, Δερβίσης (60′ Μποζιονέλος), Γιάννος- Βαρβουλέτος, Μουζακιώτης, Τσιώρος (75′ Κουτσοδήμος).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Κάπλατζης):Πνευματικός- Βασιλειάδης, Μπόμπος, Γατσάκος, Ευσταθίου- Λυκομήτρος, Λιαγκρής, Παπαϊωάννου- Χαϊμάνης (92′ Παπασταύρου), Κορωνίδης, Νέτζα (90′ Τσάμης).