Κύπελλο Αργολίδας: Στο β’ ο Αστέρας Δρεπανιακός 2-0 τον Πανασιναϊκό

0
743

 

Με δύο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο ο Αστέρας Δρεπανιακός λύγισε τον Πανασιναϊκό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας.

 

Είχαμε ένα ισορροπημένο γενικά παιγνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται καλά.

Ο Πανασιναϊκός που φέτος έχει αλλάξει πολύ και κατέβασε τον μέσο όρο ηλικίας του, έτρεξε και ξεκίνησε καλύτερα, μετά το πρώτο τέταρτο ο Αστέρας ισορρόπησε. Ευκαιρίες δεν υπήρξαν, καθώς ο Αστέρας πήγαινε στην περιοχή κυρίως με στημένα.

Στο 75′ ο Δήμας πέτυχε το 1-0. Η φάση ξεκίνησε με κλέψιμο στο κέντρο και μπαλιά προς τον Ταραντίλη, ο οποίος γύρισε στον σκόρερ.

Στο 88′ απο μπαλιά του Βερβενιώτη, ο Ταραντίλης πήρε απο αριστερά και με ατομική ενέργεια πέτυχε το 2-0.

Για τον Αστέρα ο Μανδύλης είχε ενα χαμένο τετατετ, ενα σουτ ο Ταραντίλης. Για τον Πανασιναϊκό είχαν σουτ οι Καζολιάς, Τοπάλι και στο 70′ απο παράλληλη μπαλιά του Τοπάλι ο Κωστόπουλος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα.

 

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠ. (Βασ.Γεωργακόπουλος): Πιττερός- Καρδάσης, Προύντζος, Γκιαούρης, Μαούρης- Μελάνης, Μανδύλης, Μπούρης (80′ Καλλιάνος)- Δήμας (91′ Καρκούλης), Ταραντίλης (91′ Γκιαούρης), Βερβενιώτης (91′ Τράκας).

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Ι.Ευθυμίου): Τσακάλης- Τσίρος, Καββεζός, Ταμπάκης, Τσίρος- Τοπάλι, Μπέλμπα, Αργυρόπουλος (60′ Μπιτινής), Κουτάλης (46′ Γεωργιδάκης)- Κωστόπουλος, Καζολιάς (80′ λ.τρ. Ξυλινάς).