Κύπελλο Αργολίδας: Με 2 γκολ ανα ημίχρονο προκρίθηκε ο Ατρόμητος Παναριτίου

0
782

 

Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ατρόμητος Παναριτίου, απέναντι στον ανανεωμένο Πανναυπλιακό, πέτυχε νωρίς το 1-0 και μάλιστα απο νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο είχε διαμορφωθεί ήδη το σκορ.

 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν σχεδόν με το “καλημέρα” το σκορ, στο 3′ με σουτ του Κοσμά.

Η απάντηση για τον Πανναυπλιακό ήρθε στο 6′ όταν ο Γιωργή σούταρε, αλλά ο Αραμπός απέκρουσε σε κόρνερ. Άλλη μια προσπάθεια με τον Γιωργή στο 16′, με την μπάλα να περνάει έξω.

Στο 24′ με σουτ του Καλυβά μέσα απο την περιοχή έγινε και το 2-0.

Ο Ατρόμητος δεν είχε κλασικές ευκαιρίες, αλλά είχε πολλές πλαγιοκοπήσεις  που δεν ολοκληρώνονταν. Έδειξε όμως διάθεση, έτρεξε και ήλεγχε τον ρυθμό.

Νωρίς στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ατρόμητος πέτυχε άλλα δύο γκολ, οπότε η …σεμνή τελετή έλαβε τέλος, με τις δύο ομάδες να κατεβάζουν ταχύτητα.

Στο 48′ ο Κοσμάς βγήκε τετατετ και πέτυχε το 3-0.

Στο 52′ απο στημένη φάση ο προωθημένος Ατζαμίδης πέτυχε το 4-0.

Η πιο κραυγαλέα ευκαιρία χάθηκε απο τον Γκρίτζαλη που μπήκε απο πλάγια μέχρι τη γραμμή αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε σωστά κι αυτή η φάση.

 

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τάσος Καραμάνος):Αραμπός (80′ Μπελεσάκος)- Γκρίτζαλης, Ατζαμίδης, Πάνος, Πίτρης- Ρενάτο (Ράφαελ), Σαρακινιώτης, Γ.Καλυβάς, Παπασαράντος (70′ Χρονόπουλος)- Κ.Καλυβάς (55′ Εμ.Μιχαλόπουλος), Κοσμάς.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν.Μάγουλας): Συγριμής- Ζέρβας, Μάρκου, Κούρτης (72′ λ.τρ. Κασάνος), Σχίζας, Φίλης (53′ Βουρνάζος), Σαραβάκος, Γκάβας, Παπαμάρκου (53′ Χρόνης), Καραγκούνης, Γιωργής.