A1 Aργολίδας: Ανακοίνωσε 4 μικρούς ο Πανασιναϊκός

0
932

 

Ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την απόκτηση τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών, ο Πανασιναϊκός, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να ανανεώσει την ομάδα του με νεώτερες ηλικίες, αλλά και θα μεγαλώσει τον αριθμό των παικτών με τους οποίους δουλεύει ο Γιάννης Ευθυμίου.

 

Να θυμίσουμε πως το Σάββατο υπάρχει ο αγώνας κυπέλλου Αργολίδας, με αντίπαλο τον γειτονικό Αστέρα Δρεπανιακό.

Ας δούμε και τους 4 ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε ο Πανασιναϊκός:

-Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας μετά απο το μονοετή δανεισμό του στην ΑΕ Λευκακίων, του Στέλιου Δεληγιάννη. Ο παίκτης είναι 17 ετών.

-Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρης Αργυρόπουλος. Ο παίκτης είναι 15 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Δαναούς Αργους.


-Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κουτάλης. Ο παίκτης είναι 16 ετών και έχει ξεκινήσει απο την Ακαδημία του  Κώστα Δωρή, όπου και αγωνιζόταν. (Τοξότης και ΑΕ Λευκακίων).

-Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Κωστόπουλος. Ο παίκτης είναι 16 ετών και έχει ξεκινήσει απο την Ακαδημία του Κ.Δωρή, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πέρσι. (Τοξότης και ΑΕ Λευκακίων).

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!»