Προπονητές Αργολίδας:”Εκπτώσεις ως προς το επίπεδο των γνώσεών μας, δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε”

0
441

 

 

 

Σήμερα Πέμπτη, 5/9, ξεκίνησε στο Τολό, η β’ φάση της παρακολούθησης των μαθημάτων για την απόκτηση του διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β’, από τους προπονητές ποδοσφαίρου.

 

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδ/ρου Αργολίδας “Προμηθέας” εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει το γεγονός, σημειώνει πως η Αργολίδα θα βρεθεί με πρωτόγνωρο αριθμό διπλωματούχων προπονητών.

Προτρέπει όμως και τα μέλη του να μην κάνουν “εκπτώσεις” στη δουλειά τους…

Η ανακοίνωση: Σαν Σύνδεσμος προπονητών Αργολίδας, μετά το καλωσόρισμα των Εκπαιδευτών της ΕΠΟ και τις ευχαριστίες προς την Διοίκηση της ΕΠΣ Αργολίδας, μπορούμε να εκφράσουμε πλέον την ικανοποίησή μας, ως προς το μορφωτικό επίπεδο των Προπονητών Ποδοσφαίρου. Αν ρίξουμε μια ματιά ελάχιστες δεκαετίες πίσω, θα διαπιστώσουμε ότι ο αριθμός των κατόχων διπλωμάτων ΟΥΕΦΑ Β΄, ήταν σχετικά μικρός και κυρίως από αποφοίτους ΤΕΦΑΑ.

Σήμερα, μετά το πέρας των μαθημάτων της β’ φάσης, ο νομός Αργολίδας ελπίζει να έχει περίπου 50 κατόχους διπλωμάτων ΟΥΕΦΑ Β’, αριθμός αρκετά μεγάλος για τον αριθμό των Σωματείων του Νομού μας. Είναι ολοφάνερο, πως ο κλάδος των προπονητών, με την βοήθεια όλων, Συνδέσμου, ΕΠΣ Αργολίδας και ΕΠΟ, έχει φτάσει σε αξιοζήλευτα επίπεδα.

Θα ήταν ευχής έργο, να ακολουθήσουν την ίδια πορεία και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές του ποδοσφαίρου. Η βελτίωση των αγωνιστικών χώρων, οι συμπεριφορές εντός και εκτός γηπέδου αλλά κυρίως η προσαρμογή των παραγόντων στις απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας, είναι σίγουρο ότι θα φέρει το Αργολικό ποδόσφαιρο σε ένα ακόμη ανώτερο σκαλοπάτι.

Τέλος, με την ευχή προς όλους τους εκπαιδευόμενους για μια ευχάριστη παρακολούθηση των μαθημάτων, υπενθυμίζουμε ότι ο μοναδικός αυστηρός μας κριτής, πρέπει να είναι μόνο ο εαυτός μας. Τις γνώσεις που αποκομίζουμε μέσα από πραγματικές επίπονες διεργασίες, ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν -εκτός χώρου- να τις αμφισβητήσει. Εκπτώσεις ως προς το επίπεδο των γνώσεών μας, δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε. Χίλιες φορές μερικοί μήνες ανεργίας, παρά ένας χρόνος εργασίας με μείωση της προσωπικότητάς μας.

Και να μην ξεχνάμε… ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…