Γ’ Εθνική: Πολύ σύντομα ανακοινώνεται η νέα διοίκηση του Παναργειακού

0
1105

 

“Λευκός καπνος” βγήκε από την …τύπου Γενική Συνέλευση που έγινε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Άργους. Μια συνέλευση, που στην ουσία ήταν συνέχιση της προηγούμενης και η οποία έγινε στην …εξέδρα του ΔΑΚ Άργους, αφού η διοίκηση του σταδίου δεν παραχώρησε την ειδική αίθουσα.

 

Αρκετός κόσμος πήγε στο γήπεδο με αγωνία για να ακούσει και να μάθει για το αν θα υπάρξει αύριο στον Παναργειακό.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και με τους Θανάση Τσιόδρα και Νίκο Ανδρή επικεφαλής, η κίνηση φίλων της ομάδας που έχει ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες περίπου έχει καταλήξει σε ενα πλάνο, το οποίο δεσμεύθηκε να παρουσιάσει το αργότερο σε 3 ημέρες. Αυτή θα είναι η νέα διοίκηση στην οποία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι Γ.Διαμαντής, Ν.Μπουκάρας, Α.Ταμπούρης κ.α.

Όπως ειπώθηκε, το πλάνο περιλαμβάνει συγκρότηση ομάδας με ένα μπάτζετ περίπου στις 100.000 ευρώ (το 1/3 του περσινού), που θα καλυφθεί με μεγάλη προσπάθεια και αναζήτηση κι άλλων ανθρώπων που μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά.

Όπως ειπώθηκε, έχουν εξασφαλισθεί 9 ποδοσφαιριστές και αύριο αναμένεται να συμφωνήσουν άλλοι 3.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο απερχόμενος πρόεδρος Αντώνης Λυμπέρης, δεσμεύθηκε να συνεισφέρει κι αυτός οικονομικά στο νέο εγχείρημα, καλύπτοντας το 10% του συνολικού προϋπολογισμού.