Γ’ Εθνική: Γενική Συνέλευση αύριο 4/9/2019 του Παναργειακού

0
697

 

To Δ.Σ. του Παναργειακού συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση αύριο στις 6 μ.μ στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Δ.Α.Κ. Άργους.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΘΕΜΑ: Πρόσκληση 2ης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Κύριοι, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου “ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ” σε εφαρμογή του άρθρου 6 του ισχύοντος καταστατικού,
ΣΥΓΚΑΛΕΙ
σε έκτακτη Γ.Σ. τα μέλη του, την ΤΕΤΑΡΤΗ 4/9/2019 και ω΄ρα 18:00, στην αίθουσα
συγκεντρώσεων του ΔΑΚ Άργους.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:
-Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
-Ψηφοφορία για την απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου απο κάθε διοικητική και
διαχειριστική ευθύνη.
-Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η Γ.Σ. θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 1/2 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που θα έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γ.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γ.Σ. την συνδρομή τους. Η συνδρομή για το έτος 2019, με απόφαση του Δ.Σ. έχει καθορισθεί στα 15 ευρώ, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου.
Ο πρόεδρος Λυμπέρης Αντώνιος
ο γ.γ. Λυμπέρης Ιωάννης”

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή η Γ.Σ. – στην ουσία συνέχιση των προηγουμένων- ήταν να γίνει την Κυριακή, αλλά τελικά καθυστέρησε μερικές μέρες και μεταφέρθηκε για αύριο
Τετάρτη. Σε αυτή την συγκέντρωση, αναμένεται να παρουσιασθεί ενα σχήμα, προϊόν
διεργασιών του τελευταίου χρονικού διαστήματος, αποτελούμενο από απλούς φίλους της ομάδας. Το σχήμα θα αναλάβει να οδηγήσει τον Παναργειακό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το χαμηλότερο δυνατό προϋπολογισμό, με παίκτες απο την περιοχή ή νεαρούς ταλαντούχους προερχόμενους από ακαδημίες ομάδων Α ή Β’ Εθνικής.

Μένει να δούμε, αν αυτή τη φορά οι προσπάθειες να συγκροτηθεί διοίκηση θα έχουν αίσιο τέλος και η ομάδα θα παρουσιασθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.