Γ’ Εθνική: Απειλεί να μην κατέβει ο Παναρκαδικός λόγω ομίλου!

0
591

 

Απογοητευμένος με τη διοργανώτρια αρχή εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Παναρκαδικού, Βασίλης Κωστόπουλος, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, στην εκπομπή του Radio Arcadia 93.8, «Μπάλα κι άλλα».

 

Όπως τόνισε, δεν υπάρχει λογική στον καταρτισμό των ομίλων και δεν πληρούνται τα γεωγραφικά κριτήρια, κάτι το οποίο αναγκάζει τους «πράσινους» να σκεφτούν σοβαρά το αν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, καθώς έχει καταστραφεί ο προγραμματισμός, ενόψει της νέας σεζόν. Ανέφερε, δε, ότι το σωματείο βρίσκεται σε επικοινωνία και με την ΑΕΚ Τρίπολης και αναμένεται τα δύο αρκαδικά σωματεία να τηρήσουν κοινή γραμμή απέναντι στην ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτό που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι απογοήτευση. Δυστυχώς η διοργανώτρια αρχή δεν έλαβε τα μηνύματα που στείλαμε τόσο εμείς, όσο και η ΑΕΚ Τρίπολης για μια ορθολογική διάρθρωση των ομίλων. Απ’ ότι φαίνεται οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πραγματικά, υπάρχει τρομερή απογοήτευση και στην ομάδα και στις τάξεις της Διοίκησης γιατί τουλάχιστον περιμέναμε ότι θα υπάρχει μια λογική στον καταρτισμό των ομίλων.

Συναντάμε όμως το εξής παράδοξο, να είναι σ’ έναν όμιλο οι ομάδες της Πελοποννήσου εκτός της Αρκαδίας και της Κορινθίας. Είναι πέρα από κάθε λογική αυτό που συμβαίνει. Αναγκάζουν τον Παναρκαδικό, την ΑΕΚ και την Κόρινθο να δώσουν παιχνίδια στην Αττική, τη Βοιωτία τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο και στην Εύβοια. Νομίζω πως πρέπει να παραπέμψουμε τους ανθρώπους στο γεωγραφικό χάρτη».

Και συμπλήρωσε: «Είναι μια απόφαση καταστροφική για τον προγραμματισμό μας. Μια σοβαρή ομάδα, πρέπει να πάει αεροπορικά στα δύο μακρινά νησιά, δεν μπορεί να πάει με το πλοίο. Σε συνδυασμό με τα ταξίδια σε Βοιωτία και Εύβοια μιλάμε για ένα μπάτζετ, μόνο για το ταξίδι πάνω από 20.000 ευρώ. Στο ίδιο έργο θεατές είμαστε.

Η ΕΠΟ μεθοδεύει αυτές τις καταστάσεις για να εξυπηρετεί μικροσυμφέροντα παραγόντων. Εμείς στον Παναρκαδικό γινόμαστε μάρτυρες όλων αυτών με τον πιο σκληρό τρόπο. Για το λόγο αυτό, συγκαλούμε σήμερα έκτακτο Δ.Σ. Θα συναντηθούμε σήμερα στο γήπεδο. Θα παρθούν αποφάσεις, θα εκδοθούν σκληρές ανακοινώσεις. Έχω μιλήσει ήδη με τη Διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης. Θα ακολουθηθεί μια κοινή γραμμή, γιατί θεωρώ ότι σ’ αυτή την κατάσταση μόνο ενωμένα τα σωματεία της Αρκαδίας μπορούν να πιέσουν καταστάσεις. Φυσικά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κατέβουμε και στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή, με τις υπάρχουσες συνθήκες το πιο πιθανό είναι να μην κατέβουμε στο πρωτάθλημα».