Α1 Αργολίδας: Ισόπαλοι Τροιζηνιακός και Φοίνικας στον Γαλατά

0
1351

 

Χωρίς νικητή έληξε το πολύ σημαντικό φιλικό παιγνίδι ανάμεσα στον Τροιζηνιακό και τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, που έγινε στο γήπεδο του Γαλατά.

 

Αν και οι δύο προπονητές είχαν αρκετές απουσίες, οι δύο αυτές ομάδες είναι απο τις καλύτερες της Α1 και τους δόθηκε η ευκαιρία για αρκετούς πειραματισμούς.

Γενικά το παιγνίδι ήταν καλό, ανοικτό, αμφίρροπο, χωρίς πολλές ευκαιρίες όμως.

Το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο με σουτ έξω απο την περιοχή ο Δημγκιόκας, πετυχαίνοντας το 0-1.

Ο Τροιζηνιακός ισοφάρισε με πέναλτι που κτύπησε ο Σούχλας και κέρδισε ο Μπουρίκας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βασιλέρης είχε μια καλή προσπάθεια την οποία σταμάτησε ο Χατζηφόρος, ενω και ο Βασιλειάδης είχε μια καλή επέμβαση.

Στο δεύτερος μέρος ο Τροιζηνιακός απείλησε τρείς φορές: Με τον Δελαπόρτα, το σουρτό σουτ του οποίου κόντραρε σε αμυντικό, με τον Μικρό το διπλό σουτ του οποίου πέρασε έξω και μια προσπάθεια απο πλάγια με τον Σούχλα.

Για τον Φοίνικα ο Χατζόπουλος είχε χαμένο τετατετ απο πλάγια.

Ο Ν.Φάσσιας ξεκίνησε με τους: Βασιλειάδη (υπο δοκιμή)- Λάμπρου, Καλύβα, Μικρό, Βασιλέρη- Σταματέλο, Λαδένογλου (υπο δοκιμή), Καλυβόπουλο, Μπουρίκα- Σούχλα, Νταλαμπέκο.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Δελαπόρτας, Βλάχος, Σκαρπινάκης. Ελειπαν για διαφόρους λόγους οι Δρούγκας, Κορδαλής, Κατσέλη, Π.Καλυβόπουλος.

Ο Δημ.Κρεμμύδας χρησιμοποίησε τους: Χατζηφόρο- Κωστόπουλο, Λιμνιάτη, Καπετανκωνατντή, Σερμαγιά- Διδασκάλου, Λούκας, Γκιάτη- Δημγκιόκα, Χατζόπουλο, Βαρβαρέσο. Επίσης έπαιξαν οι Δαναμίδης, Ρούμπος και δύο μικροί. Απουσίασαν οι Ντόκο, Καραμπέτσος, Μπερμπατιώτης, Τσαούσης και Μέτσκα.

*Επόμενο φιλικό για τον Τροιζηνιακό την Τετάρτη με τον Αριστείωνα Λυγουριού, ενω ο Φοίνικας παίζει με την Κορωνίδα Κοιλάδας.