Γ’ Εθνική: Ζήτημα παραίτησης Χ.Αντωνιάδη στο Ναύπλιο 2017;

0
1014

 

Κυκλοφορεί ευρέως στο Ναύπλιο οτι απο χθές το βράδυ υπάρχει ζήτημα στην ομάδα του Ναύπλιο 2017 και πιο συγκεκριμένα, αφορά την παραίτηση του αντιπροέδρου, Χάρη Αντωνιάδη.

 

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι υπέβαλε ή θα υποβάλει την παραίτησή του. Φυσικά, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι εύκολο να μαθευτεί τόσο γρήγορα ο ακριβής λόγος της κίνησης αυτής, αλλά όλα τα στοιχεία συγκλίνουν πως πρόκειται για αποτέλεσμα της διαφοράς θεώρησης κάποιων πραγμάτων, με τον προπονητή της ομάδας, Αλέξη Μαντζούνη.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ.Αντωνιάδη, ο οποίος όμως αρνήθηκε να σχολιάσει ο,τιδήποτε. “Αν υπάρξει κάτι θα ενημερωθείτε αρμοδίως”, μας είπε…!!!

Πάντως, αν όντως η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή όσο περιγράφεται, θα πρόκειται για μια πολύ αρνητική εξέλιξη για την νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική, ομάδα, καθώς είναι ο άνθρωπος που τρέχει από την αρχή του καλοκαιριού όλες τις διαδικασίες (από επαφές με ποδοσφαιριστές, έκδοση δελτίων, τακτοποίησή τους σε σπίτια,… είναι δε κάθε μέρα στο γήπεδο), απόντως του Παναγ. Ταχτσίδη στην Ιταλία. Οπότε είναι αμφίβολο αν θα βρεθεί  κάποιος άλλος να αναλάβει το έργο αυτό, αφού ουσιαστικά ο Αντωνιάδης “τρέχει” όλη την ομάδα από τον Ιούνιο.