Αργολίδα: “Φτωχό” 0-0 στο φιλικό Ναύπλιο 2017-Κορωνίδα Κοιλάδας

0
919

 

Χωρίς γκολ έληξε το χθεσινό φιλικό παιγνίδι ανάμεσα σε Ναύπλιο 2017 και Κορωνίδα Κοιλάδας, στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

 

Προφανώς και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμος αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά απο την άλλη παρατηρήθηκε και η τάση των δύο προπονητών “κυρίως να μην εκτεθούμε”… Δηλαδή μεγάλη προσοχή στο να μην δεχθούν επιθέσεις και γκολ, και σε δεύτερο χρόνο να πετύχουν.

Η πρόθεση της Κορωνίδας ήταν πιο σαφής προς την παραπάνω κατεύθυνση και δικαιολογείται εν μέρει από το ότι βρίσκεται μια κατηγορία πιο κάτω και έχει πολλούς νέους παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν ενα σουτ του Σαμαρά που πέρασε ελάχιστα έξω στο 70′ και στο 82′ από πλαγιοκόπηση του Καμπιώτη και γύρισμα, για λίγο ο Μπιτζής δεν βρήκε τη μπάλα.

Το Ναύπλιο 2017 ξεκίνησε με ένα διαφορετικό σχήμα από ότι στο προηγούμενο φιλικό, ήταν πιεστικό στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στην συνέχεια εμφάνισε αδυναμία στο να πάει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να φέρει παίκτες μέσα σε αυτήν. Η μόνη αξιόλογη προσπάθεια ήταν στο 35′ όταν από προσπάθεια του Κοτσοβού και γύρισμα, ενα αδύναμο σουτ του Μουσταφά πήγε πάνω στον Αλευρά. Κερδίθηκαν και κάποια στημένα, χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές δημιούργησαν πρόβλημα συνοχής και δεν απείλησε.

 

Οι συνθέσεις

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Αλ.Μαντζούνης): Σκαφίδας- Διαμαντής, Μπούκουρης, Παναγόπουλος, Λέρμας- Μπούζντρα, Τόκι, Μουσταφά- Μπεντούλι, Καλλιμάνης, Κοτσοβός.

Στο β’ ημίχρονο: Βλάχος- Διαμαντής, Διαμαντής, Παναγόπουλος, Κωνσταντίνου- Μακαρατζής, Τόκι, Κίτος, Τριανταφύλλου, Καζάκος- Οβτογκ.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Αθ.Τσιρόπουλος): Αλευράς (65′ Διαμαντής)- Καρανάσιος (55′ Παπαϊωάννου), Σελλής, Ντάνιελ, Παπασταύρου- Τζιέρης, Σαμαράς, Ελένης (46′ Γιαννακόπουλος), Καμπιώτης, Στ.Μπάζος (75′ Φλωρής)- Μπιτζής.