Παναργειακός ΑΠΟ 1926: “Κατεβαίνουμε κανονικά αύριο στο κύπελλο”

0
815

 

Με επίσημη ανακοίνωσή του πριν απο λίγο- και επιβεβαιώνοντας προηγούμενο ρεπορτάζ μας- ο Παναργειακός ΑΠΟ 1926, ενημερώνει πως εξασφαλίσθηκαν 11 δελτία, μετα οποία αύριο η ομάδα θα κατέβει στον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟ Υπάτου. 

 

Βέβαια, για να γίνουν 11 οι ποδοσφαιριστές, επιστρατεύθηκαν και τρείς παλαίμαχοι, αφου στόχος είναι μόνο να μην τιμωρηθεί η ομάδα με -5 απο το πρωτάθλημα. Δίνονται επίσης στην δημοσιότητα και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στον αυριανό αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο του Παναργειακού, ότι στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ (28/8/19, 17:00), για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας,ο Παναργειακός θα κατέβει να αγωνιστεί κανονικά!.

Ο επιχειρηματίας κ. Ανδρής Νίκος σε συνεργασία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ.Διαμαντή Γιώργο, τον παλαίμαχο τερματοφύλακα και πρώην προπονητή κ. Κούρο Λουκά  και τον φίλαθλο της ομάδας κ. Νίκο Μάγουλα έκαναν συντονισμένες προσπάθειες και κινήσεις ώστε αρχικά να μην τιμωρηθεί η ομάδα με -5 βαθμούς για τα επόμενα 2 χρόνια καθώς και με χρηματικό πρόστιμο 3.000€ δηλώνοντας συμμετοχή στον αγώνα της Τετάρτης.

Τελικώς πριν από λίγη ώρα, καθώς ο χρόνος έκδοσης δελτίων τελείωνε και με την βοήθεια που παρείχε η Ε.Π.Σ Αργολίδας και το Δ.Σ αυτής, εκδόθηκαν δελτία ποδοσφαιριστών.

Αναγνωρίζουμε την διάθεση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Νίκου Μπουκάρα και Στέλιου Φίλη που έθεσαν εαυτόν στην διάθεση της ομάδας καθώς και των ποδοσφαιριστών Καϊάφα, Φασούλη, Τζα, Μπακατσέλου για την πρόθεση τους να παίξουν στο παιχνίδι.

Συμφωνία υπάρχει με τους Κυριακόπουλο Θανάση, Μποζιονέλο Γεώργιο, Μπλάτσο Ιωαννη, Μπουκάρα Βαγγέλη με την δέσμευση της ομάδας για νέα επαφή με την όποια νέα διοίκηση.

Αφού ξεπεράστηκε το εμπόδιο της συμμετοχής της ομάδας στο κύπελλο αναμένεται ανακοίνωση για Γενική Συνέλευση μετά το τέλος του αυριανού αγώνα.”