Αργολίδα: Έγιναν τα εγκαίνια του γηπέδου Νέας Επιδαύρου

0
894

 

Εγιναν χθές το βράδυ τα εγκαίνια του γηπέδου της Νέας Επιδαύρου… ένα έργο που αναβαθμίζει την περιοχή και συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού.

 

Βέβαια, ο χώρος είχε παραδοθεί απο πέρυσι και ο Φοίνικας το χρησιμοποίησε στο πρωτάθλημα της Α1, αλλά έπρεπε να κλείσει και το τυπικό θέμα της παράδοσης απο την απελθούσα δημοτική Αρχή του Κων.Γκάτζιου- όπως και έγινε.

Παρόντες ο βουλευτής της Ν.Δ. και τότε υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο απερχόμενος δήμαρχος Επιδαύρου Κων.Γκάτζιος, ο νέος δήμαρχος Τάσος Χρόνης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος του Φοίνικα Σώζων Λαμπριανός και άλλοι.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων έγινε και αγώνας παλαιμάχων απο την Νέα Επίδαυρο και την Δήμαινα.

Στο ευχαριστήριο της ομάδας του Φοίνικα, αναφέρονται τα εξής:

Ευχαριστούμε πολύ τον υφυπουργό κ.Γιάννη Ανδριανό που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να κατασκευαστεί αυτό το πολύτιμο έργο πνοής και αθλητισμού για τον τόπο μας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Επιδαύρου για την βοήθειά του.

Ευχαριστούμε πολύ τον αντιπεριφερειάρχη και πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδος κ.Βασίλη Σιδέρη για την παρουσία του, αλλά και για τις ενέργειές του ώστε το γήπεδο μας να αποκτήσει κερκίδες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε πολύ όσους παρευρέθησαν. Ευχόμαστε πάντα νίκες και πολλές συγκινήσεις σε αυτό το παλάτι για την ομάδα μας!!!