Γ’ Εθνική: Ο εμπαιγμός του κόσμου του Παναργειακού συνεχίζεται!

0
1479

 

Ο εμπαιγμός του κόσμου, αλλά και το “παιγνίδι” που παίζεται στις πλάτες του ιστορικού Παναργειακού, απο ορισμένους, συνεχίζεται…

 

Σήμερα το απόγευμα είχε ορισθεί μια ακόμη Γενική Συνέλευση-ως συνέχεια των προηγούμενων-, με σκοπό να βρεθεί διοικητική λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει. Ομως, παρότι έξω απο το Δημαρχείο ήταν αρκετοί φίλοι της ομάδας, δεν βρέθηκε κανείς απο αυτούς που με οποιονδήποτε τρόπο είχαν τις τύχες του συλλόγου στα χέρια τους ή διατείνονται οτι ενδιαφέρονται για την συνέχεια.

Οταν η ώρα περνούσε και δεν εφανιζόταν κανείς, έγινε επικοινωνία με τον Ν.Δελή (που είχε αναλάβει πρόεδρος των προηγούμενων Γ.Σ. και το διαδικαστικό), αυτός απάντησε οτι αναβλήθηκε (η Γ.Σ.). Ετσι απλά, χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση.

Κι ενω, θυμίζουμε πως, η ΕΠΟ έδωσε παράταση στην ομάδα μερικές ημέρες και αντί να παίξει σήμερα κύπελλο , να πάει την Τετάρτη στην Θήβα. Αλλά πώς θα πάει την Τετάρτη όταν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα κι απο ότι φαίνεται, απο τους υπεύθυνους κανείς δεν λέει ξεκάθαρα τι έχει συμβεί και ποιοί είναι οι λόγοι που τους οδηγούν να κρατούν αυτή την στάση.

Μέχρι αυτή τη στιγμή κανείς, δεν ξέρει πραγματικά αν έχει γίνει νόμιμη Γ.Σ., αν έχει εγκριθεί ο οικονομικός απολογισμός, αν υπήρξε απαρτία στις προηγούμενες συνεδριάσεις, αν έχει παραιτηθεί η διοίκηση Λυμπερη κλπ., κλπ.