Μετά την διακοπή της συνεργασίας ανάμεσα σε Πανναυπλιακό και Βασίλη Κούβαλη, το δ.σ. της ομάδας προχώρησε σε ανακοίνωση, όπου ευχαριστεί τον Αρκάδα προπονητή, για την σύντομη, έστω, συνεργασία τους.
Αναφέρεται στην ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού-Ηρακλή ευχαριστεί τον κ.Κούβαλη για την συνεργασία του με τον σύλλογο. Παρά τις επίμονες προσπάθειές μας, δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν οι επαγγελματικές του δυσκολίες και να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον σύλλογο.
Η συνεργασία μας αυτό το διάστημα ήταν άψογη σε όλους τους τομείς: αγωνιστικούς- οικονομικούς-προσωπικούς.
Ευχόμαστε στον κ.Κούβαλη καλή συνέχεια στην καριέρα του”.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη η διοίκηση είναι σε επαφές και συζητήσεις με τον άνθρωπο που καθίσει στον πάγκο και θα σε συνεργασία με τον Νίκο Μπόμπο θα προχωρήσουν την ομάδα. Αναμένεται το αργότερο σε δύο ημέρες να υπάρξει σχετική ανακοίνωση, ενώ -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- ο συγκεκριμένος έχει περάσει και στο παρελθόν από τον σύλλογο.
Παράλληλα συνεχίζονται και οι προσπάθειες για την συγκρότηση του ρόστερ και την επόμενη εβδομάδα αναμένονται νέες ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές.