Αργολίδα: Στο β’ μέρος βρήκε δίχτυα το Ναύπλιο 2017 στο φιλικό με τον Ερμή Κιβερίου

0
1151

 

Με 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο το Ναύπλιο 2017 επικράτησε του Ερμή Κιβερίου, στο φιλικό που έγινε χθές το απόγευμα στο ΔΑΝ Ναυπλίου.

Ήταν σίγουρα ενα πολύ καλό τεστ για τους δύο προπονητές, αφου ο Ερμής ως ομάδα που θέλει να έχει κατοχή μπάλας βοήθησε στην εξέλιξη του παιγνιδιού. Μάλιστα ήταν πρώτος που είχε ευκαιρία, στο 3′ με τον Βαρβουλέτο που βγήκε τετατετ , αλλά με τάκλιν τον πρόλαβε σε κόρνερ ο Κάπλαντζης. Επαιζε όμως πολύ ψηλά τις γραμμές του και ήταν ευάλωτος στις κάθετες μπαλιές που περνούσε στην πλάτη της άμυνας το Ναύπλιο, το οποίο κατά κύριο λόγο οπισθοχωρούσε κοντά στη σέντρα και επιχειρούσε με γρήγορες επιθέσεις να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή.

Στο πρώτο ημίχρονο, το Ναύπλιο είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 25′ σουτ του Οβτογκ απέκρουσε ο Π.Τσιούλο. Στο 30′ διπλό τετατετ του Οβτογκ αποκρούσθηκε απο τον Π.Τσιούλο αρχικά αμυντικό στη συνέχεια. Στο 33′ σουτ του Τόκι απο πλάγια πάλι ο Π.Τσιούλος. Άλλη μια έχασε ο Καζάκος. Και η κορυφαία στο 40′ όταν απο σέντρα , μόνο 2 μέτρα απο το τέρμα ο Κοτσοβός έστειλε την μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ ο Μουσταφά, μετά απο τετετατ και σούτ έξω απο την περιοχή. Το άλλο γκολ πέτυχε ο Καλλιμάνης με ατομική ενέργεια.
Ο Μουσταφά είχε και δοκάρι.

Το Ναύπλιο 2017 ξεκίνησε με τους:Βλάχο- Διαμαντής, Κάπλατζη, Διαμαντή, Παναγόπουλο- Κίτο, Τοκι, Τριανταφύλλου- Κοτσοβό, Οβτογκ, Καζάκο.
Στο β’ ‘επαιξαν οι:Σκαφίδας, Λέρμας, Μπούκουρης, Κωνσταντίνου, Διαμαντής-Μπούζντρας, Μουσταφά, Μακαρατζής- Μπεντούλη, Καλλιμάνης, Τζάς.

Ο Ερμής Κιβερίου ξεκίνησε με τους: Π.Τσιούλο- Διαμαντή, Μπλάτσο, Χάρμπαλη, Γ.Τσιούλο- Μποζιονέλο, Ταμπούρη, Κουγιά, Γιάννο, Βαρβουλέτο, Μαρίνη. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κι εδώ αρκετές αλλαγές.

Ανακοίνωσε τον Σουμπάμ Πολ Τόκι το «Ναύπλιο 2017»

Πριν τον φιλικό αγώνα ανακοινώθηκε η απόκτηση του νεαρού Πολ Τόκι απο τον Τροιζηνιακό. Η ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε και επίσημα στην ομάδα μας τον Σουμπάμ Πολ Τόκι, που αγωνιζόταν έως πέρσι στον Τροιζηνιακό. Χαιρόμαστε πολύ που σε έχουμε μαζί μας, πάντα επιτυχίες σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο!”