Α1 Αργολίδας: Την παραίτησή του απο τον Πανναυπλιακό ανακοίνωσε ο Βασ.Κούβαλης

0
645

 

Σήμερα το μεσημέρι ο Βασίλης Κούβαλης ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον Πανναυπλιακό επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους και λόγους απόστασης.

 

Να σημειωθεί οτι οι προπονήσεις της ομάδας ξεκίνησαν την Δευτέρα και συνεχίσθηκαν έως και σήμερα, αλλά με αρκετές απουσίες παικτών λόγω δουλειάς κι ενώ το ρόστερ δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη.

Η δήλωση παραίτησης Κούβαλη, είναι η εξής:

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ομάδα του Πανναυπλιακού λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων που προέκυψαν. Πίστευα ότι θα καταφέρω να ξεπεράσω τα εμπόδια της απόστασης αλλά και της δουλειά μου αλλά στην πράξη αποδείχτηκε ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Θέλω να ευχαριστήσω την ιστορική ΟΜΑΔΑ του Πανναυπλιακού που με επέλεξε για την θέση του προπονητή, τον πρόεδρο Γιώργο Ψυχογιό, έναν άνθρωπο που δίνει και την ψυχή του για τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Κανούση ακούραστο «εργάτη» της ομάδας, τους συνεργάτες μου Νίκο Μπόμπο (δεν τον ήξερα πέρα από το ότι ήμασταν αντίπαλοι στο γήπεδο) που είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο και τον Δημήτρη Σκαρπέτζο που από το πρωί μέχρι το βράδυ προσπαθεί για το καλό του Πανναυπλιακού. 

Τέλος ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, το λίγο διάστημα που συνεργαστήκαμε, ήταν άψογοι κύριοι και συνεργάσιμοι και τους εύχομαι, όπως και σε όλους όσους εμπλέκονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

ΥΓ. Πιστεύω ότι στο μικρό χρονικό διάστημα που ήμουν στο Ναύπλιο έκανα μόνο φίλους!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!”