Α1 Αργολίδας: Τον πολύπειρο Στ.Κομιώτη έκλεισε ο Ποσειδώνας Πόρου

0
575

 

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο Ποσειδώνας Πόρου, αφου αρχικά έριξε το βάρος στη διατήρηση όλου του έμψυχου δυναμικού μετά τη συγχώνευση των ομάδων του νησιού.

 

Στο πλαίσιο της ενίσχυσής της, η ομάδα, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τον πολύπειρο ΄(42χρονο) ποδοσφαιριστή Σταύρο Κομιώτη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού φορ. Η παρουσία του ήταν έντονη σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες όπως σε: Εθνικό Πειραιά (Α εθνική), Προοδευτική (Α εθνική), Λεωνίδιο (Γ εθνική), Κόρινθο (Δ εθνική), ΠΑΟ Ρουφ (Δ εθνική), Ολυμπιακό Λουτρακίου (Δ εθνική), Βύζαντα Μεγάρων (Γ εθνική), Άγιοι Ανάργυροι (Δ εθνική), καθώς και σε πολλές ομάδες τοπικών πρωταθλημάτων.

Επίσης, η διοίκηση είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για συμφωνία – συνεργασία και ενίσχυση του ρόστερ με ένα επίσης έμπειρο επιτελικό χαφ, με πλούσιο βιογραφικό.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον επιχειρηματία πατριώτη μας -που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του-, για την οικονομική στήριξή του στην υλοποίηση της μεταγραφής αυτής”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ποσειδώνα Πόρου.