Γ’ Εθνική: Πρόσκληση συνέχισης της έκτακτης Γ.Σ. του Παναργειακού

0
532

 

Εκδόθηκε και η επίσημη ανακοίνωση-πρόσκληση απο τον Παναργειακό Α.Π.Ο. προς τα μέλη του, για να παρεβρεθούν στην συνέχιση της 1ης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που θα γίνει αύριο Παρασκευή 23 του μηνός, στις 8μμ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους-Μυκηνών.

 

Βέβαια, πρόκειται για το …τρίτο επεισόδιο της Γ.Σ., αφου αυτή ξεκίνησε την Δευτέρα με τον απολογισμό και παραίτηση του Αντώνη Λυμπέρη, συνεχίσθηκε την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί-πιστεύουμε- αύριο.

Προφανώς και γίνονται αγωνιώδεις προσπάθειες να βρεθεί διοικητική λύση και να προκύψει ενα βιώσιμο σχήμα που να κατεβάσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Η πρόσκληση αναφέρει:

 

Αρ. Πρωτ.  39 / 2019                                               Αργος, 21/8/2019

Προς :Oλα τα μέλη τους Σωματείου: “ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο”

   ΘΕΜΑ : Πρόσκληση  1ης Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης

 

Κύριοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου “ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο” σε εφαρμογή του άρθρου 6 του ισχύοντος καταστατικού του Συλλόγου,

Σ υ γ κ α λ ε ί

σε συνέχεια της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης η οποία ξεκίνησε στις 19/8/2019,συνεχίστηκε στις 20/8/2019, και διεκόπη (απουσία μελών Ελεγκτικής Επιτροπής) για τις 23/8/2019 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  τα  μέλη που θα πραγματοποιηθεί,  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργους-Μυκηνών και ώρα ενάρξεως την  20.00 μ.μ.

Τα  θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

  • Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων 2018-2019 (Αγωνιστική Περίοδος).
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού 2018-2019.
  • Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την Αγωνιστική Περίοδο 2018-2019.
  • Συζήτηση εκπροσώπων για τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό.
  • Ψηφοφορία για την έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού Αγωνιστικής Περιόδου 2018-2019 και αντίστοιχη απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Αρχαιρεσίες Ανάδειξης νέου Δ.Σ

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Για το ΔΣ του σωματείου

Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Λυμπέρης Αντώνιος                                                            Λυμπέρης Ιωάννης